Δημοσκόπηση – προβοκάτσια υπέρ της Τουρκίας από την Telegraph!

Ο ορισμός της φιλοτουρκικής προπαγάνδας από την βρετανική εφημερίδα

Must Read

Μία απίστευτη αθλιότητα από την βρετανική εφημερίδα Telegraph, που αποτελεί πρώτης τάξεως προβοκάτσια υπέρ της Τουρκίας είναι η δημοσκόπηση που έβγαλε αναφορικά με την τουρκική απόφαση να δέχονται Βρετανούς τουρίστες χωρίς τεστ για κορονοϊό και φυσικά χωρίς εμβόλιο. Τουρισμός και κορονοϊός στην υπηρεσία της τουρκικής προπαγάνδας!

«Η Τουρκία αναμένεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα επιτρέπει στους Βρετανούς για καλοκαιρινές διακοπές χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ Covid. Θα εξακολουθούσατε να αισθάνεστε άνετα όταν ταξιδεύετε, εάν δεν υπάρχουν καθόλου έλεγχοι Covid;» Αυτό είναι το συνοδευτικό κείμενο για την σφυγμομέτρηση που έγινε μέσω Twitter.

Τα ερωτήματα είναι ο ορισμός της προβοκάτσιας και της υποστήριξης στην Τουρκία: «Ναι, αφήστε μας ελεύθερους», είναι η θετική απάντηση! Δηλαδή σε μία χώρα όπου σφάζονται και φυλακίζονται δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δικαστές, εισαγγελείς, στρατιωτικοί, και άνθρωποι επειδή απλώς μιλούν κουρδικά, οι Βρετανοί θεωρούν ότι η στήριξη της είναι αγώνας για ελευθερία!

Η δημοσκόπηση είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This