Σάλος από τη δήλωση Τζόνσον ότι η «απληστία και ο καπιταλισμός» βοήθησαν την επιτυχία των εμβολίων στη Βρετανία

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός σε χρόνο.. ρεκόρ πήρε πίσω αυτό που είπε!

Must Read

Ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε βουλευτές του κόμματός του ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε γρήγορα τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού χάρη στον «καπιταλισμό» και την «απληστία», ανέφερε η εφημερίδα The Sun, σε σχόλια που αποσκοπούσαν να… επαινέσουν τις φαρμακευτικές εταιρείες.

«Ο λόγος που έχουμε την επιτυχία του εμβολίου είναι εξαιτίας του καπιταλισμού, εξαιτίας της απληστίας, φίλοι μου», ανέφερε η βρετανική εφημερίδα ότι είπε κατά τη διάρκεια τηλε-συνάντησης με συντηρητικούς βουλευτές για να τους συσπειρώσει και να υποστηρίξουν τους περιορισμούς.

Η Sun ανέφερε ότι πρόσθεσε αργότερα: «Στην πραγματικότητα μετάνιωσα που το είπα» και πως ζήτησε επανειλημμένα από τους βουλευτές «να ξεχάσουν ότι το είπα», ενώ πηγές είπαν ότι τα σχόλια δεν αφορούσαν την τρέχουσα κόντρα με την ΕΕ σχετικά με την προμήθεια εμβολίων.

Ένας από τους βουλευτές που συμμετείχαν, είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κανέναν να αποσύρει ένα σχόλιο «τόσο γρήγορα ή τόσο έντονα» όπως έκανε ο Βρετανός Πρωθυπουργός. Ο Τζόνσον «συνειδητοποίησε ότι τα έκανε θάλασσα τη στιγμή που το είπε και δεν το εννοούσε», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Η Downing Street αρνήθηκε να σχολιάσει όταν επικοινώνησε το Reuters.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This