O Γιούρι Γκέλερ πανηγυρίζει: «Το Ever Given ξεκόλλησε με τη δύναμη του μυαλού μας!»

«Ήταν ένα τεράστιο έργο, αλλά με τη δύναμη του νου και την πίστη στον εαυτό μας, όλοι μαζί ελευθερώσαμε το πλοίο!»

Must Read

Το γιγαντιαίο πλοίο Ever Given αποκολλήθηκε, επιτέλους, από τη Διώρυγα του Σουέζ και αυτό το χρωστάμε στον… Γιούρι Γκέλερ!

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο Ισραηλινός μάγος και μέντιουμ, που έγινε διάσημος υποστηρίζοντας ότι έχει την ικανότητα να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του, δηλώνοντας πως «έτσι ακριβώς» αποκολλήθηκε και το Ever Given. Ειδικότερα, ο Γκέλερ υποστήριξε μέσω social media ότι ο ίδιος και οι ακόλουθοί του ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μετακινήσουν το πλοίο, με το μυαλό τους.

Δείτε επίσης: Την ευθύνη στον καπετάνιο του Ever Given ρίχνει η Αίγυπτος και ζητά φουλ αποζημιώσεις από την πλοιοκτήτρια εταιρεία

Ο Γκέλερ είχε απευθύνει έκκληση στους ακολούθους του παγκοσμίως να χρησιμοποιήσουν συλλογικά τη δύναμη του εγκεφάλου και τους να «φαντασιωθούν» ότι μετακινείται το Ever Given, σε μια προσπάθεια αποκόλλησης του πλοίου. «Ήταν ένα τεράστιο έργο, αλλά με τη δύναμη του νου και την πίστη στον εαυτό μας όλοι μαζί ελευθερώσαμε το πλοίο!», υποστήριξε σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, όταν η είδηση της αποκόλλησης έγινε γνωστή. «Η απόλυτα θετική σας ενέργεια βοήθησε επίσης τα πληρώματα στο έδαφος!», πρόσθεσε.

Σε άρθρο του στη βρετανική Daily Star, είχε πει ότι, από τη στιγμή που το τεράστιο πλοίο προσκόλλησε στη Διώρυγα, αυτός και οι ακόλουθοί του διαλογίζονταν δύο φορές την ημέρα, στις 11:11 το πρωί και στις 11:11 το βράδυ, για την απελευθέρωση του πλοίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This