Απίστευτο καψόνι Μακρόν σε Μέρκελ και ΗΠΑ μέσα στη νύχτα!

Κάρφωσε την συνάντηση με τον Πούτιν!

Must Read

Ο απίστευτος για ακόμα μια φορά ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, με επίσημη ανακοίνωση του κάρφωσε το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης που είχε μαζί με την καγκελάριο Αγκέλα Μέρκελ και τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν!

Το κύριο θέμα λοιπόν της επικοινωνίας των τριών ηγετών, ήταν η συμπαραγωγή του ρωσικού εμβολίου Σπούτνικ! Κάτι που φυσικά συνιστά κόκκινο πανί για την Αμερική. Επαναλαμβάνουμε, το περιεχόμενο της συνομιλίας βγήκε με επίσημη ανακοίνωση του Ελιζέ και όχι από τη Μόσχα! Το γεγονός αυτό συνιστά απίστευτο καψόνι στις ΗΠΑ, διότι δεν μπορεί ο νέος αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν να χαρακτηρίζει τον Πούτιν ως «δολοφόνο» και την αμέσως επόμενη εβδομάδα οι ηγέτες των δύο μεγαλύτερων χωρών της Ευρώπης να κάνουν διάσκεψη τέτοιου τύπου με τον ρώσο ηγέτη!
Αλλά και η συνέχεια είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας, οι τρεις ηγέτες συζήτησαν και θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως η Συρία και η Λιβύη!

Για να χρυσώσει λίγο το χάπι ο Γάλλος πρόεδρος πέταξε και έναν Ναβάλνι, για να μην θεωρηθεί αυτή η ενέργεια των ευρωπαίων ως προσάρτηση στο σιδηρούν παραπέτασμα, που κάποιοι στην άλλη άκρη του ατλαντικού φαίνεται ότι αναπολούν και θέλουν να το αναστήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This