Έκαψαν ελληνική σημαία σε δημοτικό σχολείο της Κύπρου!

Ποια χέρια τολμάνε και βεβηλώνουν το σύμβολο του Έθνους;

Must Read

Κουκουλοφόροι μπήκαν στο δημοτικό σχολείο Πύλας κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό και την έκαψαν!

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Κοινοτάρχης της Πύλας Σίμος Μυτίδης επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε ότι θα αναρτηθεί καινούργια σημαία. «Στο Δημοτικό δεν είχαμε έτσι περιστατικό ξανά, είχαμε όμως στο Τουρκοκυπριακό 2-3 περιστατικά τον τελευταίο χρόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι Κυπριακές Αρχές έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Πύλα είναι ένα μικτό χωριό εντός της «πράσινης γραμμής» και υπάγεται στην επαρχία Λάρνακας. Πρόκειται για οικισμό στην αποστρατικοποιημένη ζώνη και είναι ο μοναδικός που μετά την τουρκική εισβολή του 1974, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι συνεχίζουν να συνυπάρχουν μέχρι και σήμερα. Είναι ένα από τα τέσσερα χωριά που διοικούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία και υπάγονται σε αυτήν, αλλά ταυτόχρονα και με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This