Το «χοντραίνουν» οι Τούρκοι και στην Κύπρο! Οι κατοχικές αρχές δεν άφησαν να περάσει ασθενοφόρο!

Θα κλείσουν τα οδοφράγματα για να μην περνούν οι Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές, προειδοποιεί Κοινοτάρχης

Must Read

Στο στόχαστρο της Άγκυρας βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος και οι προκλήσεις συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Στο δε ψευδοκράτος, μετά την εκλογή του «τσομπανόσκυλου» του Ερντογάν, η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τους Έλληνες που, σε πείσμα των Τούρκων, παραμένουν στις πατρογονικές τους εστίες στα κατεχόμενα.

Ένα ενδεικτικό της κατάστασης περιστατικό συνέβη σήμερα στον Πύργο της Τηλλυρίας, με τις κατοχικές αρχές να μην επιτρέπουν την διέλευση σε ασθενοφόρο από το οδόφραγμα Απλικίου-Ζώδιας.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι ασθενοφόρο πέρασε το οδόφραγμα, προκειμένου να μεταφέρει ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά όταν επέστρεψε οι κατοχικές αρχές δεν του επέτρεψαν να περάσει. Ακόμη και οι διαπραγματεύσεις με τα Ηνωμένα Έθνη, για πάνω από δυο ώρες μάλιστα, δεν απέδωσαν καρπούς.

Ο Κοινοτάρχης του Πύργου, Νίκος Κλεάνθους, εξέφρασε την αγανάκτηση των κατοίκων του Πύργου και κάλεσε το κράτος να δώσει λύσεις στα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν καθημερινά. Μάλιστα τόνισε ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε οι ίδιοι οι κάτοικοι θα κλείσουν τα οδοφράγματα για να μην μπορούν να περνάνε οι τουρκοκύπριοι στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This