Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Το «χοντραίνουν» οι Τούρκοι και στην Κύπρο! Οι κατοχικές αρχές δεν άφησαν να περάσει ασθενοφόρο!

Θα κλείσουν τα οδοφράγματα για να μην περνούν οι Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές, προειδοποιεί Κοινοτάρχης

Στο στόχαστρο της Άγκυρας βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος και οι προκλήσεις συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Στο δε ψευδοκράτος, μετά την εκλογή του «τσομπανόσκυλου» του Ερντογάν, η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τους Έλληνες που, σε πείσμα των Τούρκων, παραμένουν στις πατρογονικές τους εστίες στα κατεχόμενα.

Ένα ενδεικτικό της κατάστασης περιστατικό συνέβη σήμερα στον Πύργο της Τηλλυρίας, με τις κατοχικές αρχές να μην επιτρέπουν την διέλευση σε ασθενοφόρο από το οδόφραγμα Απλικίου-Ζώδιας.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι ασθενοφόρο πέρασε το οδόφραγμα, προκειμένου να μεταφέρει ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά όταν επέστρεψε οι κατοχικές αρχές δεν του επέτρεψαν να περάσει. Ακόμη και οι διαπραγματεύσεις με τα Ηνωμένα Έθνη, για πάνω από δυο ώρες μάλιστα, δεν απέδωσαν καρπούς.

Ο Κοινοτάρχης του Πύργου, Νίκος Κλεάνθους, εξέφρασε την αγανάκτηση των κατοίκων του Πύργου και κάλεσε το κράτος να δώσει λύσεις στα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν καθημερινά. Μάλιστα τόνισε ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε οι ίδιοι οι κάτοικοι θα κλείσουν τα οδοφράγματα για να μην μπορούν να περνάνε οι τουρκοκύπριοι στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ