Σοβαρά επεισόδια στη Μινεάπολη – Ψυχραιμία ζήτησε ο Μπάιντεν

Απαγόρευση βραδινής κυκλοφορίας για να αποφύγουν τα χειρότερα

Must Read

Από σοβαρά επεισόδια συνταράσσονται ακόμη μια φορά οι ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του νεαρού Αφροαμερικανού Ντόντε Ράιτ, που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά κατά την διάρκεια ελέγχου.

Διαβάστε ακόμα: Ένας ακόμη Αφροαμερικανός νεκρός από αστυνομικά πυρά στην Μινεάπολη! Νέες ταραχές στις ΗΠΑ (video)

Ο Τζο Μπάιντεν έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, θρηνώντας για τον νεαρό που σκοτώθηκε στο Μπρούκλιν Σέντερ της Μινεάπολης, αναμένοντας όμως και τα αποτελέσματα της έρευνας. Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για λεηλασίες και καταστροφές, ζητώντας ειρήνη και ψυχραιμία από όλους.

Να σημειωθεί πως το νέο περιστατικό συνέβη μόλις 16 χλμ από το σημείο που είχε χάσει τη ζωή του ο Τζορτζ Φλόιντ, ενώ αυτές τις μέρες γίνεται η δίκη του αστυνομικού που κατηγορείται για τη δολοφονία του. Ο δήμαρχος της Μινεάπολης, Τζέικομπ Φρέι, για να αποφύγει τα χειρότερα, κήρυξε απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 6 το πρωί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This