Πέμπτη 13/5/2021

Εμβολιάστηκε με το Astrazeneca και έγινε… Alien 49χρονη γυναίκα! (φωτό)

Βρετανοί αξιωματούχοι υγείας δήλωσαν ότι όποιος είναι αλλεργικός στα συστατικά του θα πρέπει να το αποφύγει

Το εμβόλιο Oxford-AstraZeneca έχει συνδεθεί με περιπτώσεις θρόμβων αίματος, αλλά μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με… επισκέπτη από άλλο πλανήτη;

Η Susie Forbes, κάτοικος του Lichfield στο Staffordshire της Αγγλίας, ισχυρίζεται ότι σίγουρα αισθάνθηκε σαν… alien, αφού γέμισε εξανθήματα και υπέφερε από φούσκωμα του δέρματος μετά τον εμβολιασμό της, όπως αναφέρει το Triangle News.

Η 49χρονη είπε ότι οι παθήσεις του δέρματος εμφανίστηκαν λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της στις 18 Μαρτίου. «Ένιωσα σαν να ήμουν στο Alien γιατί βγήκαν φυσαλίδες από το χέρι μου. Ήταν τρομακτικό. Το πρόσωπό μου ήταν τεράστιο. Ήμουν τέρας», δήλωσε στο Triangle News. «Η κόρη μου με παρακαλούσε να πάω στο νοσοκομείο. Με κατέστρεψε και κατέστρεψε την κόρη μου. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό καθώς έχω σημάδια στο σώμα μου».

Η γυναίκα, που πάσχει από σύνδρομο Guillain-Barre, μια κατάσταση αυτοάνοση και είχε αναφυλακτικές αντιδράσεις στην πενικιλίνη και στο Stemetil, πιστεύει ότι μπορεί να έχει υποστεί ακραία αντίδραση στο εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή παίρνει μια σειρά από φάρμακα και έπαιρνε υγρή μορφίνη και κωδεΐνη όταν έκανε το εμβόλιο. Κατηγόρησε μάλιστα τους γιατρούς της ότι δεν έλαβαν υπόψη τις συνθήκες υγείας της πριν τον εμβολιασμό της. Ισχυρίστηκε ότι απλώς είπαν «θα είσαι εντάξει».

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε στη Sun ότι ένας στους 10 ανθρώπους θα έχει παρενέργειες από το εμβόλιο, τα περισσότερα από τα οποία πιθανώς κόπωση, πονοκέφαλο ή συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη. Αξιωματούχοι υγείας δήλωσαν στο βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οποιοσδήποτε με αλλεργίες που είχε αναφυλακτική αντίδραση μπορεί ακόμα να πάρει το εμβόλιο, αλλά όποιος είναι αλλεργικός στα συστατικά του θα πρέπει να το αποφύγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ