Από τις σελίδες της Le Figaro ζητάει ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ ο πρόεδρος της Ουκρανίας

Θέλει από τον... αρραβώνα, να προχωρήσει στον γάμο!

Must Read

Δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι απαιτεί την ένταξη της χώρας του σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφερόμενος κυρίως στον Εμανουέλ Μακρόν, καλώντας τους Ευρωπαίους να περάσουν από τα λόγια στην πράξη.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε επ’ αόριστον στην αίθουσα αναμονής της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Έχει έρθει η ώρα να αυξήσουμε ταχύτητα, να μας προσκαλέσουν να ενταχθούμε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Εάν ανήκουμε στην ίδια οικογένεια, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε μαζί για πάντα, σαν αιώνιοι αρραβωνιασμένοι, πρέπει να νομιμοποιήσουμε τις σχέσεις μας, να κάνουμε παιδιά, δηλαδή, μεταφορικά, να οραματιστούμε το κοινό μας μέλλον» έστειλε μήνυμα ο Ζελένσκι, ενώ επιτέθηκε στη Ρωσία καταγγέλλοντάς την.

Το timing που διάλεξε ο πρόεδρος της Ουκρανίας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς αύριο θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τη Μέρκελ και τον Μακρόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This