Νέα αιματοχυσία με τρένα στην Αίγυπτο! Γίνεται ανοιχτά λόγος για «τρομοκρατία» (video)

Κάνουν λόγο ανοιχτά για «ισλαμική τρομοκρατία σιδηροδρόμων» - Τουλάχιστον 11 νεκροί

Must Read

Νέο πολύνεκρο δυστύχημα που πλέον μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι, χτύπησε την Αίγυπτο.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περί τους 100 τραυματίσθηκαν κατά τον εκτροχιασμό τρένου βόρεια του Καΐρου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου.

https://twitter.com/hossamshorbagy/status/1383800696122662913?s=21

Αναλυτές ασφαλείας αλλά και αιγυπτιακές πήγες από τα προηγούμενα δυστυχήματα έκαναν λόγο για σαφείς ενδείξεις «σιδηροδρομικής τρομοκρατίας», μοντέλο που είχαν επιχειρήσει ισλαμιστές τρομοκράτες να εισάγουν και σε δυτικές χώρες.

Είναι δεδομένο ότι οι αρχές ασφαλείας της Αιγύπτου, πλέον ερευνούν το ενδεχόμενο τα πολύνεκρα ατυχήματα που χτύπησαν την Αίγυπτο να αποτελούν τρομοκρατικές ενέργειες, με εμπλοκή μελών της μουσουλμανικής αδελφότητας τα οποία πιθανόν να βρίσκονται και στις τάξεις των εργαζομένων των εθνικών σιδηροδρόμων Αιγύπτου.

Το συμβάν έγινε στην επαρχία της Αιγύπτου Καλιούμπια, βόρεια του Καϊρου. Βαγόνια της αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξει αιματοχυσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This