Νέο σοκ στις ΗΠΑ: Νεκρή από σφαίρες αστυνομικών 16χρονη Αφροαμερικανή στο Οχάϊο (video)

Must Read

Πριν καλά καλά οι Αμερικανοί προλάβουν να συνειδητοποιήσουν την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον Ντέρεκ Σόβιν  για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ τον περασμένο Μάιο, ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό, με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι προκαλεί νέο σοκ. Η Αφροαμερικανή Μακάια Μπράιαντ έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών στο Κολόμπο του Οχάιο, καθώς όπως ανέφερε η αστυνομία επιχείρησε να μαχαιρώσει δυο ανθρώπους.

Μάλιστα, βίντεο  που κατέγραψε κάμερα στη στολή αστυνομικού που βρέθηκε στο αιματηρό περιστατικό δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν. Δείχνει τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει το 16χρονο κορίτσι!

Η Χέιζελ Μπράιαντ, θεία του θύματος, είπε στην Columbus Dispatch πως η νεαρή ζούσε σε κέντρο υποδοχής ανηλίκων και ενεπλάκη σε διένεξη με κάποιο άλλο πρόσωπο στο κέντρο.

Η θεία του παιδιού επέμεινε πως η έφηβη είχε ήδη πετάξει κάτω το μαχαίρι που είχε πάνω της πριν την πυροβολήσει επανειλημμένα αστυνομικός. 

Το Γραφείο Έρευνας για Ποινικές Υποθέσεις του Οχάιο (Ohio Bureau of Criminal Investigation, BCI) έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε ο δήμαρχος του Κολόμπους, Άντριου Γκίνθερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This