Τρίτη 3/8/2021

Θα τον φάει το μαύρο σκότος! Βουλευτής είπε ότι θα καταλήξει στην κρεμάλα ο Ερντογάν!

Έξαλλος ο Ταγίπ έχει ξεκινήσει τις διώξεις

«Ο συγχωρεμένος Μεντερές, κάποια περίοδο είχε δώσει προνόμια στους ισλαμιστές και αυτοί είχαν πάρει φόρα με τις απαιτήσεις τους. Αργότερα ο Μεντερές υποχρεώθηκε να βγάλει νόμο προστασίας των αρχών του Κεμάλ Ατατούρκ. Εύχομαι το τέλος του Ερντογάν μην είναι το ίδιο, μην είναι παρόμοιο!».

Αυτή η δήλωση έχει προκαλέσει την οργή του Ταγίπ Ερντογάν που ήδη έχει ξεκινήσει δίωξη κατά του τηλεοπτικού σταθμού που φιλοξένησε τον βουλευτή του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), Ενγκίν Αλτάι, που έκανε την παραπάνω δήλωση. Υπενθυμίζουμε ότι τον Μεντερές κρέμασαν στην Τουρκία το 1961, για το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1960.

Ο Ερντογάν μαινόμενος απάντησε στον βουλευτή του αντίπαλου κόμματος: «Ένας ανήθικος ένας θρασύς υπονόησε πως εύχεται το τέλος μου θα είναι όπως αυτό του Μεντερές. Ρε ανήθικε. Εμείς όταν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, πήραμε το σάβανο μας μαζί μας. Εμείς δεν φοβόμαστε να πεθάνουμε, αλλά εσείς όταν μιλάτε για θάνατο ψάχνετε για τρύπα».

Εμείς πάλι μάλλον βλέπουμε να έχει την πορεία του Σαντάμ Χουσείν…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ