Θα τον φάει το μαύρο σκότος! Βουλευτής είπε ότι θα καταλήξει στην κρεμάλα ο Ερντογάν!

Έξαλλος ο Ταγίπ έχει ξεκινήσει τις διώξεις

Must Read

Ακούστε το άρθρο

«Ο συγχωρεμένος Μεντερές, κάποια περίοδο είχε δώσει προνόμια στους ισλαμιστές και αυτοί είχαν πάρει φόρα με τις απαιτήσεις τους. Αργότερα ο Μεντερές υποχρεώθηκε να βγάλει νόμο προστασίας των αρχών του Κεμάλ Ατατούρκ. Εύχομαι το τέλος του Ερντογάν μην είναι το ίδιο, μην είναι παρόμοιο!».

Αυτή η δήλωση έχει προκαλέσει την οργή του Ταγίπ Ερντογάν που ήδη έχει ξεκινήσει δίωξη κατά του τηλεοπτικού σταθμού που φιλοξένησε τον βουλευτή του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), Ενγκίν Αλτάι, που έκανε την παραπάνω δήλωση. Υπενθυμίζουμε ότι τον Μεντερές κρέμασαν στην Τουρκία το 1961, για το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1960.

Ο Ερντογάν μαινόμενος απάντησε στον βουλευτή του αντίπαλου κόμματος: «Ένας ανήθικος ένας θρασύς υπονόησε πως εύχεται το τέλος μου θα είναι όπως αυτό του Μεντερές. Ρε ανήθικε. Εμείς όταν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, πήραμε το σάβανο μας μαζί μας. Εμείς δεν φοβόμαστε να πεθάνουμε, αλλά εσείς όταν μιλάτε για θάνατο ψάχνετε για τρύπα».

Εμείς πάλι μάλλον βλέπουμε να έχει την πορεία του Σαντάμ Χουσείν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This