Μία σου και μία μου: Η Ρωσία απελαύνει 10 Αμερικανούς διπλωμάτες!

Απάντηση στις εχθρικές ενέργειες της αμερικανικής πλευράς εναντίον Ρώσων διπλωματικών υπαλλήλων το εν λόγω μέτρο, σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ

Must Read

Ακριβώς έναν μήνα έχουν διορία για να εγκαταλείψουν τη Ρωσία οι 10 Αμερικανοί διπλωματικοί υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας στη χώρα, οι οποίοι αποφασίστηκε να απελαθούν

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, οι Αμερικανοί διπλωμάτες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Ρωσία έως τις 21 Μαΐου, σύμφωνα με διακοίνωση που επιδόθηκε από το υπουργείο στον αναπληρωτή του Αμερικανού πρέσβη στην Ρωσία, Μπαρτ Γκόρμπαν.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι το μέτρο αυτό είναι η «απάντηση στις εχθρικές ενέργειες της αμερικανικής πλευράς εναντίον σειράς διπλωματικών υπαλλήλων της ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον και του γενικού προξένου της Ρωσίας στην Νέα Υόρκη, τους οποίους ανακήρυξαν αβάσιμα ως ανεπιθύμητα πρόσωπα».

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαβεβαιώνει, μέσω της ανακοίνωσής του, ότι η Ρωσία στο προσεχές διάστημα θα προβεί σε περαιτέρω πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της απάντησής της στις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της. Παράλληλα υπενθυμίζει ότι το σύνολο των απαντητικών μέτρων στο τελευταίο κύμα «των παράνομων αντιρωσικών κυρώσεων των ΗΠΑ», ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών στις 16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This