Παρασκευή 25/6/2021

Ξεσπά η Ούρσουλα για την άθλια αντιμετώπιση από τον Ερντογάν!

Απάντηση που του την χρώσταγε!

Με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ξεσπά για το επεισόδιο κατά την συνάντηση της με τον Ερντογάν. Όπου η υφήλιος έμεινε άφωνη με τον τούρκο σουλτάνο και τον ρεμπεσκέ Σαρλ Μισέλ να στρογγυλοκάθονται αφήνοντας την πρόεδρο όρθια και γεμάτη απορία.

Δείτε τι έγραψε:

«Η επίσκεψή μου στην Τουρκία έδειξε πόσο δρόμο πρέπει ακόμη να διανύσουμε εως ότου οι γυναίκες να αντιμετωπίζονται ως ίσες. Πάντα. Παντού.

Η ιστορία μου έγινε πρωτοσέλιδο. Υπάρχουν όμως τόσες πολλές ιστορίες γυναικών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι πολύ πιο σοβαρές, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι και αυτές οι ιστορίες θα γίνουν γνωστές!

Στην Άγκυρα επανέλαβα τις βαθιές ανησυχίες μου για την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Αυτό είναι ένα ανησυχητικό δείγμα.

Ωστόσο, για να είμαστε αξιόπιστοι πρέπει επίσης να δράσουμε στο σπίτι μας (ΕΕ). Αρκετές χώρες της ΕΕ δεν έχουν ακόμη επικυρώσει τη συμβαση. Κάποιοι μάλιστα σκέφτονται να σταματήσουν.

Αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ