Υιός Νετανιάχου σε Τούρκους: Είστε «μογγόλοι» από την Ασία, εξοντώσατε Έλληνες και Αρμένιους!

Ισοπεδωτική απάντηση!

Must Read

Μπορεί το Ισραήλ να μην έχει αναγνωρίσει ακόμα την γενοκτονία των Αρμενίων, και αυτό είναι πραγματικά ντροπή, διότι έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι η γενοκτονία των Αρμενίων ενέπνευσε τον Χίτλερ για να διαπράξει το μέγιστο των εγκλημάτων, το Ολοκαύτωμα, ο γιος του Βενιαμίν Νετανιάχου όμως φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Σε απάντηση του λοιπόν στο Twitter, απευθυνόμενος στα τούρκικα τρολ που του επιτίθενται λυσσαλέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε το εξής:

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ – μάθημα γρήγορης ιστορίας. Δεν είστε εγγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Η Κωνσταντινούπολη είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτήν τη στιγμή καταλάβατε παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας διευθύνεται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This