«Θα γίνει γκιλοτίνα»! Με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων απειλεί την Ευρώπη ο Ταγίπ!

Τρέχει να «καθαρίσει» για τα φιλαράκια του, τους τζιχαντιστές

Must Read

Με τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη απειλεί πάλι ο Ταγίπ Ερντογάν, που προχώρησε σήμερα σε νέες προκλήσεις από την Άγκυρα και μάλιστα σε διαγωνισμό ανάγνωσης Κορανίου, όπου παρέστη! Έφτασε μέχρι του σημείου να συγκρίνει το «κλίμα μίσους», όπως ανέφερε, για τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη με όσα αντιμετώπισαν οι Εβραίοι στον Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο!

«Στην Ευρώπη ζουν 35 εκατ. μουσουλμάνοι, εκ των οποίων 6 εκατ. Τούρκοι, όλοι αδέλφια μας… Ο ιός της ισλαμοφοβίας, ο οποίος είναι εξίσου επικίνδυνος με τον κορωνοϊό, εξαπλώνεται γρήγορα, ειδικά στις ευρωπαϊκές χώρες»! Τόλμησε μάλιστα ο Ερντογάν να χαρακτηρίσει κοινωνικές ασθένειες, τον ρατσισμό, τις διακρίσεις, τη μισαλλοδοξία και την αντίθεση στη μετανάστευση που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, σαρώνουν την Ευρώπη!

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε η Γαλλία και ο Μακρόν, με τον Ερντογάν να είναι έξαλλος με το νομοσχέδιο για το εξτρεμιστικό Ισλάμ, υποστηρίζοντας δεν έχει σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θρησκευτική ελευθερία! Τα λέει αυτά ο άνθρωπος που… σέβεται και τις ευρωπαϊκές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θρησκευτική ελευθερία!

Και απείλησε κάνοντας λόγο για «γκιλοτίνα εναντίον της γαλλικής δημοκρατίας», προσθέτοντας πως είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει «αναταραχή σε εκατομμύρια Τούρκων και μουσουλμάνων που ζουν στην Ευρώπη»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This