Ο τούρκος αρχιμαφιόζος αποκαλύπτει ευθεία εμπλοκή της παρέας του Ερντογάν στην παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών

Εθνική και όχι απλά ποινική υπόθεση το σκάνδαλο του Noor1 που κάποιοι επιχειρούν να ξεπλύνουν

Must Read

Πως η ΜΙΤ χρησιμοποίησε μαφιόζους ναρκωτικών για να δολοφονήσουν τουρκοκύπριο δημοσιογράφο το 1996!
Το αφεντικό της τουρκικής μαφίας, Σεντάτ Peker, ισχυρίστηκε ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Binali Yıldırım, Erkan Yıldırım, ηγείται ενός μεγάλου διεθνούς συστήματος διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον Peker, ο Yıldırım επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα δύο φορές τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021 για να οργανώσει μια νέα διαδρομή διακίνησης ναρκωτικών μετά από μια επιδρομή στην Κολομβία το 2020 που οι αρχές κατέλαβαν 4,9 τόνους κοκαΐνης με προορισμό την Τουρκία. Ο Peker κατηγόρησε επίσης δύο πρώην αξιωματούχους για τις ανεπίλυτες δολοφονίες δύο δημοσιογράφων.

Neşe İdil / Duvar

Το αφεντικό της Τουρκικής μαφίας, Σεντάτ, κατηγόρησε τον γιο του πρώην πρωθυπουργού Μπινάλι Γιλντίριμ και τον πρώην αρχηγό της αστυνομίας και υπουργό Μεχμέτ Άαρ, ότι είναι μέρος ενός διεθνούς συστήματος διακίνησης ναρκωτικών, μιλώντας μάλιστα μπροστά στην κάμερα.

Ο Peker, ένας παντουρκιστής και Τουρανιστής (τούρκος υπερεθνικιστής) αφεντικό του οργανωμένου εγκλήματος που εγκατέλειψε την Τουρκία στις αρχές του 2020 για να αποφύγει τη δίωξη, κυκλοφόρησε βίντεο τις τελευταίες εβδομάδες που περιλαμβάνουν σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον σημερινών και πρώην πολιτικών σε μια προσπάθεια να εκδικηθεί για τις επιχειρήσεις που ξεκίνησαν κατά της οργάνωσης του.

Αν και ως επί το πλείστον εξαγριώθηκε λόγω των διώξεων, ο Peker, ένας πρώην σύμμαχος  της κυβέρνησης, ισχυρίζεται ότι δημοσιοποιεί τα βίντεο με τις καταγγελίες του, ως αντίδραση εναντίον των αστυνομικών που εισέβαλαν στο σπίτι του και απείλησαν με όπλα τη σύζυγό του και τις μικρές κόρες του.

Οι κύριοι στόχοι του είναι ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu, ο οποίος, σύμφωνα με τον αρχηγό της μαφίας, ζήτησε βοήθεια από τους άνδρες του Πέκερ επανειλημμένα για να ενισχύσει την πολιτική του καριέρα και ο Ağar, ένας «σκιώδης» πολιτικός που είναι γνωστός για την παραγγελία… δολοφονιών κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εσωτερικών το 1996!

Ο Soylu στις 19 Μαΐου κατηγόρησε τον Peker ότι είχε συνδέσμους με το κίνημα του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Fethullah Gülen με έδρα τις ΗΠΑ και ότι συμμετείχε σε ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι αστυνομικοί έψαξαν τα εσώρουχα της γυναίκας του Πέκερ κατά τη διάρκεια επιδρομής στο σπίτι του.

Ο ισχυρισμός του μαφιόζου για τον εντοπισμό τεράστιου φορτίου κοκαΐνης με προορισμό την Τουρκία, επιβεβαιώθηκε από τις επίσημες ανακοινώσεις

Χρησιμοποιώντας σεξιστικές εκφράσεις, ο Soylu αποκάλεσε τον Peker, «έναν άντρα που κρύβεται πίσω από τα εσώρουχα της γυναίκας του», ζητώντας από τον αρχηγό της μαφίας να ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο βίντεο που θα του απαντήσει.

Ο Peker κυκλοφόρησε το εν λόγω βίντεο στις 23 Μαΐου, στο οποίο ξεκίνησε λέγοντας ότι έπρεπε να αλλάξει την τοποθεσία του πολλές φορές στο παρελθόν λόγω της απέλασης. Είπε ότι έπρεπε να αλλάξει τοποθεσία για άλλη μια φορά λόγω της “επίσκεψής του από μια πολυμελή ομάδα από την Τουρκία”, προφανώς σημαίνει ότι η τουρκική κυβέρνηση έστειλε μια ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να τον συλλάβει και ότι θα μπορούσε να μετακινηθεί ξανά τις προσεχείς ημέρες.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από Τούρκο για το «Noor 1»

Στη συνέχεια ο μαφιόζος συνέχισε να «χτυπά» τον υπουργό Soylu λέγοντας ότι έχει συνδέσμους με τον Gülen, απαριθμώντας πολλές δικαστικές συνωμοσίες που έχουν πραγματοποιήσει οι γκιουλενιστές στο παρελθόν.

Όσον αφορά τις παρατηρήσεις του Soylu σχετικά με τα εσώρουχα της συζύγου του, ο Peker αποκάλεσε τον υπουργό «έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό του» και προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την δράση του.

Οι καταγγελίες του τούρκου μαφιόζου επιβεβαιώνονται από την επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής πρεσβείας της Βενεζουέλας

Η αποκάλυψη του φορτίου – μαμούθ στην Κολομβία

Ο Peker έκανε μία σοβαρότατη αποκάλυψη, η οποία μάλιστα επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα και αφορά την μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην Κολομβία στις 9 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Οι κολομβιανές αρχές ανακοίνωσαν τότε ότι έχουν κατασχέσει 4,9 τόνους κοκαΐνης με προορισμό την Τουρκία.

«Η κοκαΐνη ερχόταν προηγουμένως στην Τουρκία μέσω της Κολομβίας. Περίπου 4,9 τόνοι κοκαΐνης πιάστηκαν πέρυσι τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η δουλειά για την εύρεση μιας νέας διαδρομής, επειδή η Αμερικανική DEA είναι ισχυρή εκεί και διατηρεί αυστηρούς ελέγχους», δήλωσε ο Peker.

«Αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στην Κολομβία, έχουν στραφεί στη Βενεζουέλα, η οποία έχει σύνορα μήκους 800 χιλιομέτρων. Είναι εύκολο να συνεχίσουν το λαθρεμπόριο από την Κολομβία μέσω Βενεζουέλας, επειδή η DEA δεν έχει κανέναν έλεγχο εκεί. Συγκεκριμένο λιμάνι της Συρίας είναι επίσης έξω από τον έλεγχο των ΗΠΑ » Συμπλήρωσε, εννοώντας προφανώς ότι η νέα διαδρομή της κοκαΐνης για την Τουρκία, θα γίνεται από την Βενεζουέλα στην Συρία και από εκεί στην Τουρκία.

«Ποιος πήγε στη Βενεζουέλα για να οργανώσει μια νέα διαδρομή αφού πιάστηκε αυτή η τεράστια παρτίδα κόκας στην Κολομβία» Ρώτησε ο Peker, ισχυριζόμενος ότι ο Yıldırım έμεινε στη Βενεζουέλα τέσσερις μέρες τη φορά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

noor1
Οι καταγγελίες δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, Noor1

Ο ηγέτης της μαφίας ισχυρίστηκε επίσης ότι στο μέλλον θα εντοπιστούν ναρκοφορτία στον Παναμά, καθώς φορτηγά πλοία που μεταφέρουν κοκαΐνη από το λιμάνι στο Caracas της Βενεζουέλας πρέπει να σταματήσουν εκεί ως μέρος της νέας διαδρομής.

Η κοκαΐνη που εισάγεται λαθραία στην Τουρκία θα διανέμεται σε σκάφη, είπε επίσης ο Peker, προσθέτοντας ότι το λαθρεμπόριο πραγματοποιείται επίσης μέσω του λιμανιού της Latakia στη Συρία.

Κέντρο ναρκωτικών και εγκλήματος τα κατεχόμενα της Κύπρου!

Όσον αφορά την κυκλοφορία χρημάτων, ο Peker κατονόμασε τον Halil Falyalı, έναν λεγόμενο «επιχειρηματία» στην κατεχόμενη Κύπρο, ο οποίος φέρεται να κέρδισε τεράστιο πλούτο με παράνομα μέσα, κυρίως στοιχήματα.

“Ο Falyalı έχει δέκα διαφορετικές δικαστικές υποθέσεις εναντίον του στην Τουρκία. Γιατί δεν τον φέρετε στην Τουρκία;” Αναρωτήθηκε Ο Peker. Αφήνοντας έτσι αιχμές ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που δρα στα κατεχόμενα, ξεπλένει το χρήμα για τους τούρκους υπουργούς!

Ο αρχηγός της μαφίας ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Yıldırım μένει στα ξενοδοχεία του Falyalı κατά τις επισκέψεις του στην κατεχόμενη Κύπρο.

“Αυτό είναι όλο το σχέδιο”, είπε, προσθέτοντας ότι ο Mehmet Ağar είναι κεντρικός στο σχέδιο.

“Κοιτάξτε τη φιλία μεταξύ Süleyman Soylu και Erkan Yıldırım”, είπε ο Peker.

Μετά το βίντεο του Πέκερ, ο δημοσιογράφος Cüneyt Özdemir μοιράστηκε ένα tweet από την τουρκική πρεσβεία στο Καράκας με ημερομηνία 7 Δεκεμβρίου 2020 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο YouTube, το οποίο έδειχνε ότι ο Yıldırım ποζάρει για μια φωτογραφία με μια τουρκική αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας για επίσημη επίσκεψη.

Ο Peker κατηγορεί τον Ağar, πρώην αξιωματούχο της ΜΙΤ για την δολοφονία των δημοσιογράφων Mumcu και Adalı

Μια άλλη τρομακτική κατηγορία που έκανε ο Peker αφορούσε τον Ağar και τον πρώην αξιωματούχο της υπηρεσίας πληροφοριών Korkut Eken, για τους οποίους είπε ότι είναι υπεύθυνοι για τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες των δημοσιογράφων Uğur Mumcu και Kutlu Adalı.

Ο Peker είπε ότι τον πλησίασαν ο Eken και ο Ağar για να δολοφονήσει τον δημοσιογράφο Adalı στην κατεχόμενη Κύπρο το 1996, προσθέτοντας ότι συνήθως ζητούσαν τη βοήθεια του για επιχειρηματίες που κατηγορούνται ότι βοήθησαν το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και «εξωδικαστικές δολοφονίες».

«Ο Eken μου είπε ότι ο Adalı θέλει να πουλήσει την «Τουρκική Κύπρο» στους Ελληνοκύπριους και χρειάζεται δύο επαγγελματίες για τη δολοφονία. Του είπα ότι θα αναθέσω στον αδερφό μου, Atilla Peker, αφού είναι ειδικός. Είναι πολύ καλός σε αυτά», είπε ο Peker, δείχνοντας τα εισιτήρια του Eken και του αδερφού του στα κατεχόμενα ως απόδειξη.

«Δόξα τω Θεώ το αίμα του δεν είναι στα χέρια μας. Πρόβλεψε τη σημερινή Τουρκία και ήταν έντιμος. Δεν συνεργάστηκε με τους Έλληνες», είπε ο Peker για τον δολοφονημένο τουρκοκύπριο δημοσιογράφο Kutlu Adali. Το 1996 έγινε η δολοφονία του έξω από το σπίτι του στην κατεχόμενη Λευκωσία. Τουρκικά δημοσιεύματα τότε έκανε λόγο για δράση των Γκρίζων Λύκων! Σήμερα αποδεικνύεται πως το επίσημο τουρκικό κράτος τον δολοφόνησε.

Ο δολοφονημένος τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Kutlu Adali

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This