Τη Χαμάς μπλέκει η Λευκορωσία στην υπόθεση με την πτήση της Ryanair – Διαψεύδει η παλαιστινιακή οργάνωση

Για ύποπτες πλευρές που στοχεύουν να δαιμονοποιήσουν την οργάνωση, μίλησε εκπρόσωπος της Χαμάς

Must Read

Μόλις σήμερα και μετά την σύλληψη του ακτιβιστή δημοσιογράφου, η Λευκορωσία ανακοίνωσε πως υπήρξε απειλή για βόμβα στο αεροσκάφος της Ryanair και γι’ αυτό το κατέβασαν στο αεροδρόμιο του Μίνσκ. Και σε αυτή την εικασία μπλέκουν και την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, λέγοντας πως η απειλή βόμβας προερχόταν από αυτήν.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Λευκορωσίας δήλωσε ότι ενήργησαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Μάλιστα ένας ανώτερος αξιωματούχος μεταφορών διάβασε δημόσια το μήνυμα που έγραφε σύμφωνα με τις αρχές της Λευκορωσίας:

«Εμείς, οι στρατιώτες της Χαμάς, απαιτούμε το Ισραήλ να προχωρήσει σε κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας. Απαιτούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποσύρει την υποστήριξή της στο Ισραήλ σε αυτόν τον πόλεμο. Υπάρχει μια βόμβα σε αυτό το αεροπλάνο. Εάν δεν ικανοποιήσετε τα αιτήματά μας, η βόμβα θα εκραγεί πάνω από το Βίλνιους στις 23 Μαΐου».

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Φάουζι Μπάρχουμ, αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση της οργάνωσης με το συμβάν. «Δεν καταφεύγουμε σε αυτές τις μεθόδους, που θα μπορούσαν να είναι ενέργειες ορισμένων ύποπτων πλευρών που στοχεύουν να δαιμονοποιήσουν την Χαμάς και να ακυρώσουν την κατάσταση παγκόσμιας συμπάθειας προς τον παλαιστινιακό λαό μας και τη νόμιμη αντίστασή του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Χαμάς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This