Οι Λευκορώσοι έβγαλαν βίντεο και με τη Σοφία Σαπέγκα να «ομολογεί» (video)

Κακοί σκηνοθέτες οι Λευκορωσοι

Must Read

Ένα βίντεο που δείχνει τη φίλη του κρατούμενου δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς (συνελήφθησαν και οι δύο μετά τον εξαναγκασμό προσγείωσης του αεροπλάνου της Ryanair στο Μινσκ), Σόφια Σαπέγκα, εμφανίστηκε στο κανάλι Yellow Leaks Telegram.

Η Σαπέγκα φαίνεται εμφανώς σαν να λέει… ποίημα, αναφέροντας τα στοιχεία της και ότι εργάζεται για το «κανάλι του Telegram ‘Μαύρο βιβλίο της Λευκορωσίας’ το οποίο δημοσιοποιεί προσωπικές πληροφορίες για αξιωματούχους των Εσωτερικών Υποθέσεων».

Όπως και με το βίντεο του Προτασέβιτς που κυκλοφόρησαν οι Λευκορώσοι, είναι φως φανάρι ότι οι δύο άνθρωποι έχουν εξαναγκαστεί να πουν δύο κουβέντες μπροστά στην κάμερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This