142 χρόνια ποινή ετοιμάζει η Άγκυρα για τον Κούρδο φυλακισμένο ηγέτη, Ντεμιρτάς!

Βρίσκεται στη φυλακή από το 2016 κατηγορούμενος για «τρομοκρατία»

Must Read

Από το 2016 βρίσκεται στις τουρκικές φυλακές ο πρώην ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Σελαχατίν Ντεμιρτάς, όταν και κατηγορήθηκε από τις τουρκικές αρχές για «τρομοκρατία» και έχει τον κίνδυνο να του «ρίξουν» ποινή κάθειρξης ακόμη και 142 χρόνια!

Αλλά δεν αρκεί η φυλάκισή του για το καθεστώς Ερντογάν που βρίσκει διαρκώς κατηγορίες για να του φορτώνει νέες ποινές. Το 2018 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 8 μηνών για «τρομοκρατική προπαγάνδα» και μόλις σήμερα καταδικάστηκε σε ποινή 2 ετών και 6 μηνών για δηλώσεις του που θεωρήθηκαν απειλητικές εις βάρος εισαγγελέα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This