«Ταραχοποιός» Καναδός βουλευτής πιάστηκε να… ουρεί on camera!

Τα κακά των τηλεδιασκέψεων...

Must Read

Ένα ακόμη ευτράπελο πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Καναδός βουλευτής Ουίλιαμ Έιμος, καθώς έναν περίπου μήνα μετά την αποκαλυπτική του -κυριολεκτικά- εμφάνιση σε τηλεδιάσκεψη του κοινοβουλίου της χώρας του, αυτή τη φορά έγινε «τσακωτός» να… ουρεί on camera, κατά τη διάρκεια μιας ακόμη κοινοβουλευτικής διαδικασίας!  

Ο Έιμος, ο οποίος είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό και βοηθός του υπουργού Βιομηχανίας Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν, μετά το νέο αυτό παράπτωμά του, αποφάσισε να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση – απολογία μέσω των social media, όπου, μεταξύ άλλων, δηλώνει πως θα αποσυρθεί προσωρινά από ορισμένα καθήκοντά του και «θα ζητήσει βοήθεια» (τι είδους άραγε;).

«Χθες το βράδυ, ενώ μετείχα διαδικτυακά στις εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων, σε μη δημόσιο χώρο, ούρησα χωρίς να αντιληφθώ ότι με έπαιρνε η κάμερα», έγραψε στο απολογητικό του σημείωμα στο Twitter. «Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα σε όποιον τις είδε. Ζητώ ανεπιφύλακτα συγγνώμη», πρόσθεσε.

Όπως είπε, επίσης, θα διατηρήσει μεν τη βουλευτική του ιδιότητα, αλλά θα αποχωρήσει «προσωρινά» από τις επιτροπές στις οποίες μετέχει. Ο Έιμος τράβηξε για πρώτη φορά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας τον περασμένο Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μια συνεδρίαση της Βουλής. Τότε, είχε δηλώσει ότι «άλλαζε ρούχα αφού προηγουμένως είχε κάνει τζόγκινγκ και δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερα του υπολογιστή του ήταν ανοιχτή».

  • Δείτε σχετική ανάρτηση του πρώτου… κατορθώματός του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This