ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΕπιβάτης σε πτήση από το Λος Άντζελες επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο - Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους

Επιβάτης σε πτήση από το Λος Άντζελες επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο – Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους

Ο επιβάτης συνελήφθη

Εφιαλτικές στιγμές βίωσαν οι επιβάτες σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Delta, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Λος Άντζελες προς το Νάσβιλ, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο θάλαμο διακυβέρνησης του αεροσκάφους.

Ως εκ τούτου, το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αλμπουκέρκη της Πολιτείας του Νέου Μεξικού την Παρασκευή, γύρω στις 14:20 το μεσημέρι, τοπική ώρα και οι Αρχές συνέλαβαν τον άνδρα.

Το FBI της πόλης τόνισε σε ένα tweet του ότι απαντά σε ένα περιστατικό και διαβεβαίωσε πως «δεν υπάρχει καμία απειλή για το κοινό αυτή τη στιγμή».

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος και η πτήση συνέχισε το ταξίδι της προς το Νάσβιλ, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης