Σάββατο 19/6/2021

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα της να την τραβά σε hot πόζες

Την οδήγησε στη δικαιοσύνη

Διαφωνία για το τι περιλαμβάνουν οι υποχρεώσεις μιας γραμματέως διευθύντριας σχολείου προέκυψε όταν η 35χρονη Ζιζέλ Βάσκεζ κλήθηκε από τη διευθύντρια του σχολείου να τη φωτογραφίζει ενώ αυτή πόζαρε με προκλητικό τρόπο μόνο με το στρινγκ στο σχολείο, και να αποθηκεύει στο κινητό της τις φωτογραφίες αυτές, καθώς και τις φωτογραφίες με πέη που έστελναν στη διευθύντρια οι άνδρες με τους οποίους είχε επαφές διαδικτυακά.

H Ζιζέλ Βάσκεζ

Με αυτόν τον τρόπο η 42χρονη Μεντίνα, όπως προκύπτει από την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της η Βάσκεζ, ήθελε να κρύψει τις επιβαρυντικές για την ίδια φωτογραφίες από τον σύζυγό της! «Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω τι την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει κάτι τέτοιο» δήλωσε στη «New York Post» η Βάσκεζ.

Η Εβελίνα Μεντίνα

Η Μεντίνα την έβαζε άρον άρον στο γραφείο και της ζητούσε να την τραβήξει φωτογραφία ενώ είχε κατεβασμένο το παντελόνι της και είχε τουρλώσει τα οπίσθιά της προς την κάμερα, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στρινγκ της. Ολα αυτά μέχρι που την κατήγγειλε. Οταν βρήκε κλειστά αυτιά κινήθηκε νομικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ