Σάββατο 19/6/2021

Σοκ στην Ιταλία: Την σκότωσε η οικογένειά της γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί τον ξάδερφό της!

Αξιωματικοί της ιταλικής αστυνομίας «χτενίζουν» χωράφια, πηγάδια, κανάλια άρδευσης και θερμοκήπια για να βρουν το πτώμα της άτυχης 18χρονης

Σοκαρισμένη η Ιταλία από το άγριο φονικό, με θύμα μια 18χρονη Πακιστανή που βρήκε τον θάνατο από την ίδια της την οικογένεια, επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί σε προγραμματισμένο γάμο τον ξάδερφό της!

Η Σαμάν Αμπάς, που ζούσε στη βόρεια πόλη Νοβέλαρα, πέρυσι επαναστάτησε ενάντια στο παραδοσιακό σχέδιο της οικογένειάς της να την παντρέψει με έναν ξάδελφο στη χώρα καταγωγής τους. Ενώ ήταν ανήλικη, στράφηκε σε κοινωνικές υπηρεσίες και το Νοέμβριο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο. Κατήγγειλε επίσης τους γονείς της στην αστυνομία, αλλά στις 11 Απριλίου επέστρεψε σε αυτούς. Η αστυνομία την έψαχνε από τις 5 Μαΐου, όταν οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της και δεν βρήκαν κανέναν!

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν τότε ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν φύγει για το Πακιστάν χωρίς αυτήν και βρήκε εικόνες από μια κοντινή κάμερα ασφαλείας που τους έκανε να φοβούνται το χειρότερο. Αργά στις 29 Απριλίου, πέντε άτομα φαίνονται να περπατούν από το σπίτι κρατώντας φτυάρια, λοστό και κουβά, και επιστρέφουν μετά από περίπου δυόμισι ώρες. Οι Carabinieri έχουν αναγνωρίσει τους πέντε ως μέλη της οικογένειας που είναι ύποπτοι για φόνο.

Αξιωματικοί της ιταλικής αστυνομίας «χτενίζουν» χωράφια, πηγάδια, κανάλια άρδευσης και θερμοκήπια για να βρουν το πτώμα της άτυχης 18χρονης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ