Σοκ στην Ιταλία: Την σκότωσε η οικογένειά της γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί τον ξάδερφό της!

Αξιωματικοί της ιταλικής αστυνομίας «χτενίζουν» χωράφια, πηγάδια, κανάλια άρδευσης και θερμοκήπια για να βρουν το πτώμα της άτυχης 18χρονης

Must Read

Σοκαρισμένη η Ιταλία από το άγριο φονικό, με θύμα μια 18χρονη Πακιστανή που βρήκε τον θάνατο από την ίδια της την οικογένεια, επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί σε προγραμματισμένο γάμο τον ξάδερφό της!

Η Σαμάν Αμπάς, που ζούσε στη βόρεια πόλη Νοβέλαρα, πέρυσι επαναστάτησε ενάντια στο παραδοσιακό σχέδιο της οικογένειάς της να την παντρέψει με έναν ξάδελφο στη χώρα καταγωγής τους. Ενώ ήταν ανήλικη, στράφηκε σε κοινωνικές υπηρεσίες και το Νοέμβριο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο. Κατήγγειλε επίσης τους γονείς της στην αστυνομία, αλλά στις 11 Απριλίου επέστρεψε σε αυτούς. Η αστυνομία την έψαχνε από τις 5 Μαΐου, όταν οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της και δεν βρήκαν κανέναν!

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν τότε ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν φύγει για το Πακιστάν χωρίς αυτήν και βρήκε εικόνες από μια κοντινή κάμερα ασφαλείας που τους έκανε να φοβούνται το χειρότερο. Αργά στις 29 Απριλίου, πέντε άτομα φαίνονται να περπατούν από το σπίτι κρατώντας φτυάρια, λοστό και κουβά, και επιστρέφουν μετά από περίπου δυόμισι ώρες. Οι Carabinieri έχουν αναγνωρίσει τους πέντε ως μέλη της οικογένειας που είναι ύποπτοι για φόνο.

Αξιωματικοί της ιταλικής αστυνομίας «χτενίζουν» χωράφια, πηγάδια, κανάλια άρδευσης και θερμοκήπια για να βρουν το πτώμα της άτυχης 18χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This