Το παρασκήνιο πίσω από το «παρατσούκλι» του δεύτερου παιδιού των Χάρι και Μαρκλ

H... μικρή Λίλιμπετ άναψε φωτιές στο Παλάτι!

Must Read

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις από το Παλάτι, που κινήθηκαν στο πλαίσιο του καθωσπρέπει, με τη βασιλική οικογένεια που δήλωσε ενθουσιασμένη για τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, φούντωσε και πάλι το παρασκήνιο στο Μπάκινγχαμ, με τους βασιλικούς αναλυτές να έχουν πάρει φωτιά!

Μία εξ αυτών, η Αντζελα Λέβιν, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή στη Βρετανία ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να είναι «απελπιστικά δυσαρεστημένη» που ο Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποίησαν το «πολύ προσωπικό» και «ξεχωριστό» παρατσούκλι της, Λίλιμπετ, για να ονοματίσουν το δεύτερο παιδί τους έπειτα από τα τόσο «αγενή» σχόλια που έχουν κάνει για την ίδια και τη βασιλική οικογένεια.

Αιφνιδιασμός

Επιπλέον, πολλή κουβέντα έγινε για τον αιφνιδιασμό του Παλατιού, που φέρεται ότι έμαθε τη γέννηση της Λίλιμπετ μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο από την ανακοίνωση του ζευγαριού την Κυριακή, ενώ η μικρή είχε γεννηθεί την Παρασκευή.

Η αμερικανική Page Six, πάντως, που προφανώς έχει πληροφόρηση από το περιβάλλον της Μαρκλ, αναφέρει ότι το πρώτο πράγμα που έκαναν οι δύο γονείς όταν γεννήθηκε η Λίλιμπετ Νταϊάνα στις 4 Ιουνίου ήταν να τηλεφωνήσουν στη βασίλισσα, στον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα. Αναφέρει επίσης ότι η επιλογή του ονόματος Λίλιμπετ ήταν «μια ξεκάθαρη δήλωση ότι θέλουν να ενισχύσουν τους οικογενειακούς δεσμούς».

Για το τυπικό του πράγματος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίλιμπετ δεν δικαιούται τον τίτλο της πριγκίπισσας, παρά μόνον όταν πεθάνει η συνονόματή της βασίλισσα και τη διαδεχτεί ο Κάρολος. Η μικρή θα έχει διπλή υπηκοότητα όπως και ο αδερφός της, Αρτσι, ο οποίος φέρεται ότι την υποδέχθηκε στο σπίτι περιχαρής, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωση οι γονείς του.

Η μικρότερή του αδερφή γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage Hospital όπου, σύμφωνα με τη «Sun», ένας τοκετός με καισαρική κοστίζει πάνω από 20.000 δολάρια. Αυτό φέρεται ότι είναι το νοσοκομείο όπου γέννησε και η φίλη της Μαρκλ, Κέιτι Πέρι. Πάντως τα έξοδα μάλλον θα βγουν σχετικά γρήγορα, καθώς οι νέοι γονείς φέρεται ότι έχουν κάνει ήδη τα… κουμάντα τους. Σύμφωνα με τη MailOnline, η ονομασία σάιτ lilibetdiana.com αγοράστηκε στις ΗΠΑ την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή και δύο μέρες πριν το ζευγάρι γνωστοποιήσει το όνομά της. Το όνομα των ιδιοκτητών, ωστόσο, δεν είναι δημοσιοποιήσιμο, καθώς αγοράστηκε μέσω μεσάζοντα από την Αριζόνα

«Παιχνίδια» με την κόρη του Ορλαντο Μπλουμ και της Σερενα Γουίλιαμς

Η Λίλιμπετ θα έχει μια all star πιτσιρικοπαρέα στη γειτονιά της μεγαλώνοντας. Αντί να παίζει με τα γαλαζοαίματα ξαδέρφια της στα παλάτια, θα κλείνει καλιφορνέζικα ραντεβού για παιχνίδι με την Ντέιζι Ντοβ, την κόρη του Ορλάντο Μπλουμ και της Κέιτι Πέρι, που ζουν στον ίδιο δρόμο με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μοντεσίτο, αλλά και με την κόρη της κολλητής της μαμάς της, Μίσα Νούνο, που θα γεννήσει αυτό το καλοκαίρι και ψάχνει για σπίτι στην ίδια περιοχή. Εκεί, έχει εξάλλου σπίτι η Σερένα Γουίλιαμς με την κόρη της Ολύμπια, όταν βέβαια δεν είναι στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «Daily Mail», η παρέα θα έχει και λίγο βρετανικό αέρα, αφού στις ΗΠΑ -αν και στην Ουάσινγκτον, που δεν το λες ακριβώς γειτονιά με το Μοντεσίτο- μετακόμισε με τη γυναίκα του και τον μικρό του γιο ο Τομ Ινσκιπ, παλιός φίλος του πρίγκιπα Χάρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This