Σάββατο 19/6/2021

Τι ποινή πρότεινε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για το χαστούκι στον Μακρόν

Φανατικός με τον μεσαίωνα και τον ιπποτισμό ο 28χρονος, φώναξε και μεσαιωνικό κάλεσμα σε θέση μάχης

Στέρηση κάθε δημόσιου αξιώματος εφ’ όρου ζωής, στέρηση του δικαιώματος ψήφου για πέντε χρόνια, απαγόρευση άδειας οπλοκατοχής και 18 μήνες φυλάκιση ήταν η πρόταση του εισαγγελέα για τον 28χρονο Νταμιάν Ταρέλ, που χαστούκισε τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο 28χρονος που έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη, δήλωσε στο δικαστήριο πατριώτης και τοποθέτησε τις πολιτικές τους απόψεις «πιο κοντά στη δεξιά». Δήλωσε πως μετανιώνει για την πράξη του, αλλά και ότι την στιγμή του χαστουκιού ένιωσε ότι εκπροσωπεί το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων. Μάλιστα είπε ότι η γνώμη του γαλλικού λαού δεν εισακούεται, όμως ξεκαθάρισε ότι «η σωματική βία δεν είναι παρά έσχατη λύση».

Προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο και το «κάτω η Μακρονία» που ακούστηκε να φωνάζει την στιγμή του χαστουκιού, λέγοντας ότι αναφερόταν στην πολιτική που ακολουθεί στα εθνικά θέματα ο Μακρόν. Ο 28χρονος φώναξε και μεσαιωνικό κάλεσμα σε θέση μάχης, το οποίο χαρακτήρισε πατριωτικό σύνθημα. Λάτρης του ιπποτισμού προχώρησε σε απίστευτη δήλωση για τον Μακρόν, λέγοντας πως αν τον καλούσε σε μονομαχία, ο Γάλλος Πρόεδρος θα ανταποκρινόταν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ