Τρόμος από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στο Ιλινόις (video)

Εντολή για εκκένωση εκατοντάδων σπιτιών

Must Read

Πανικός στο Ιλινόις των ΗΠΑ μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών, που προκάλεσε συνεχείς πυρκαγιές. Στο εργοστάσιο κατασκευάζονται εύφλεκτα λιπαντικά προϊόντα. Λόγω της τοξικότητας και του πυκνού νέφους οι γιατροί εξέδωσαν ανακοίνωση να αποφύγουν οι πολίτες τις μετακινήσεις.

70 εργάτες έφυγαν άρον άρον από το εργοστάσιο για να σωθούν, ενώ μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ένας τραυματισμός και δόθηκε εντολή για εκκένωση εκατοντάδων σπιτιών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This