Το FBI κατεβάζει ιστοσελίδες ως συνεργαζόμενες με την τρομοκρατία

Οι ΗΠΑ μπλόκαραν την πρόσβαση σε ιστοσελίδες ιρανικών μμε

Must Read

Οι ΗΠΑ μπλόκαραν την πρόσβαση σε ιστοτόπους πολλών κρατικών ΜΜΕ του Ιράν, με το μήνυμα «κατασχέθηκαν» από την αμερικανική κυβέρνηση, να εμφανίζεται στις πρώτες του σελίδες.

Οι ιστότοποι των ενημερωτικών τηλεοπτικών σταθμών Al Alam (αραβόφωνος) και Press-TV (αγγλόφωνος) καθώς και το κανάλι Al Masirah των ανταρτών Χούθι της Υεμένης εμφανίζουν το ίδιο μήνυμα, ότι δηλαδή κατασχέθηκε η ονομασία της ιστοσελίδας (domain name) στο πλαίσιο των κυρώσεων που επέβαλε η Ουάσιγκτον στην Τεχεράνη.

Το μήνυμα συνοδεύεται από τα σήματα της ομοσπονδιακής αστυνομίας και του υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ.

Η κρατική τηλεόραση Irib, υπό την αιγίδα της οποίας λειτουργούν ορισμένα από αυτά τα κανάλια, κατήγγειλε το μπλοκάρισμα «των μέσων που αποκαλύπτουν τα εγκλήματα των συμμάχων των ΗΠΑ στην περιοχή».

«Ενώ η δημοκρατική κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ότι στηρίζει την ελευθερία της έκφρασης, στην πράξη κλείνει τα μέσα ενημέρωσης, στηρίζοντας το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, δύο ιστορικούς συμμάχους της Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ιρανική τηλεόραση, έχουν μπλοκαριστεί επίσης τα κανάλι Al-Allah, Palestine Al-Youm, Naba και Al-Kawthar.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This