Σκοτεινό Θρίλερ στην Ιταλία! Εξαφανίστηκε 2 ετών αγοράκι μέσα στη νύχτα (video)

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι έρευνες των Ιταλικών Αρχών, σε μια ορεινή περιοχή της Τοσκάνης, για τον εντοπισμό ενός 2χρονου αγοριού, το οποίο εξαφανίστηκε μέσα στα νύχτα.

Ο μικρός Νικόλας, όπως ανέφεραν οι γονείς του, δεν ήταν το πρωί στο κρεβάτι του, στο δωμάτιό του. Το σπίτι βρίσκεται τους σε μια απομονωμένη, ορεινή περιοχή στην Τοσκάνη και η οικογένεια ασχολείται με βιολογική παραγωγή μελιού. 

Τις τελευταίες ώρες οι άνδρες και γυναίκες της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας συμμετέχουν στις έρευνες και με ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο χρησιμοποιεί σκάνερ θερμότητας. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Πρόκειται για το οικολογικό χωριό Καμπανάρα.

https://youtu.be/LaE9Oj3aMe8

Οι έρευνες, πάντως, σε κοντινή λίμνη, δεν έφεραν αποτέλεσμα και 18 ομάδες εθελοντών, μαζί με πυροσβέστες και καραμπινιέρους, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βρουν ζωντανό το παιδί, μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Γιώργος Τζαβέλλας πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο με …φουσκωμένη κοιλιά

Στην πρώτη αγωνιστική των play off της Super League, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με...

More Articles Like This