Θα… ξαναφορεθούν πολύ: Επιστρέφουν(;) οι μάσκες στο Ισραήλ λόγω της παραλλαγής Δέλτα!

Όπως όλα δείχνουν, η ινδική παραλλαγή του φονικού ιού «τρύπωσε» από το αεροδρόμιο Ben-Gurion, την κύρια πύλη εισόδου της χώρας

Must Read

Μία, μόλις, ημέρα μετά την αύξηση των ημερήσιων περιστατικών COVID-19, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, πολλοί Ισραηλινοί επέλεξαν να αποφύγουν το ρίσκο και να αρχίσουν να ξαναφορούν μάσκες, παρά την ανάκληση της εντολής την περασμένη εβδομάδα.

Η πρόσφατη «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού κυρίως σε σχολεία του Ισραήλ, πιστεύεται ότι προκλήθηκε από την είσοδο της παραλλαγής Δέλτα στη χώρα, λόγω της έλλειψης ελέγχων στο αεροδρόμιο Ben-Gurion, την κύρια πύλη εισόδου της χώρας. Το υπουργείο Υγείας τόνισε πως τον τελευταίο μήνα χιλιάδες ταξιδιώτες εισήλθαν στο Ισραήλ από χώρες υψηλού κινδύνου, με αυξανόμενα ποσοστά λοιμώξεων κορωνοϊού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκδηλώσεις περιστατικών σε δύο σχολεία στο Μοντίν και την Μπινγιαμίνα, με τη χώρα να καταγράφει πάνω από 100 νέα, κρούσματα ανά ημέρα, για πρώτη φορά από τον Απρίλιο.

Σημειώνεται πως, σε εμπορικά κέντρα σε όλη τη χώρα υπήρχαν πολύ περισσότερα άτομα που φορούσαν μάσκες προστασίας κατά της πανδημίας την Τετάρτη από ό,τι νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Όσοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μάσκες, ωστόσο, εξακολουθούν να είναι μειονότητες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This