Η κατάρα των Γκριμάλντι: Τραγωδίες, ερωτικά σκάνδαλα και αποτυχημένοι γάμοι

Η εκδίκηση μιας Φλαμανδής παρθένας που απήγαγε ο πρίγκιπας Ρενιέ ο Α΄ τον 13ο αιώνα!

Must Read

Συνοφρυώνονται όλο και περισσότερο οι άνθρωποι του Παλατιού που πρέπει να διαχειριστούν το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα είναι πίσω στο Μονακό ούτε για τη δεκαετή επέτειο γάμου της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η 43χρονη, που λείπει από το πριγκιπάτο από τον Μάιο εξαιτίας, όπως υποστηρίζεται επισήμως, μιας σοβαρής ΩΡΛ λοίμωξης που την εμποδίζει να ταξιδέψει, έπειτα από «αφωνία» εβδομάδων ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από στιγμές της σχέσης τους με το μήνυμα «Χαρούμενη επέτειο. Σε ευχαριστώ για την ευλογία των όμορφων παιδιών μας». Αυτή η μακροχρόνια απουσία, που συμβαίνει υπό τη σκιά πολλών ερωτικών σκανδάλων του παρελθόντος του Αλβέρτου, κάνει πολλούς να ξεστομίζουν τη διαβόητη κατάρα των Γκριμάλντι.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό έχει χτυπηθεί από τραγικούς θανάτους, ξαφνικά διαζύγια, αλλά και πολύ τρανταχτά ερωτικά σκάνδαλα, και όλα αυτά αποδίδονται, από ισπανικό περιοδικό, στον θρύλο ότι τον 13ο αιώνα ο Ρενιέ ο Α΄ απήγαγε μια όμορφη Φλαμανδή παρθένα, η οποία τον εκδικήθηκε ξεστομίζοντας βαριά κατάρα γι’ αυτόν και τους απογόνους του, στους οποίους ανήκει και ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄.

«Ποτέ κανείς Γκριμάλντι δεν θα βρει την ευτυχία στον γάμο» φέρεται ότι ξεστόμισε η κοπέλα, σύμφωνα με το περιοδικό «Vanidades», το οποίο ωστόσο προσθέτει ότι άλλοι αποδίδουν αυτήν την κατάρα σε μια μάγισσα που είχε ριχτεί στην πυρά. Πέρα από την τρικυμιώδη προσωπική ζωή του Αλβέρτου, αυτή η κατάρα φέρεται ότι έχει πιάσει και με το παραπάνω στην περίπτωση της αδελφής του, της πριγκίπισσας Καρολίνα, η οποία χήρεψε νωρίς από τον Στέφανο Κασιράγκι, τον πατέρα των τριών παιδιών της, ενώ έχει κάνει και τρεις αποτυχημένους γάμους.

Ομοίως άτυχη στον έρωτα είναι και η πριγκίπισσα Στεφανί, το άτακτο παιδί της οικογένειας Γκριμάλντι, η οποία το 1995 παντρεύτηκε τον πρώην σωματοφύλακά της, Ντανιέλ Ντικριέ, αφού είχε αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά. Εναν χρόνο μετά ο γάμος αυτός διαλύθηκε αφού ο Ντικριέ πιάστηκε στα πράσα να ερωτοτροπεί με την κάτοχο του τίτλου Μις Τόπλες Βέλγιο…Και οι παλιότερες γενιές όμως δεν είχαν καλύτερη τύχη. Τα πεθερικά της Γκρέις Κέλι και παππούδες του Αλβέρτου, ο κόμης Πιερ ντε Πολινιάκ και η πριγκίπισσα Σαρλότ, είχαν έναν δυστυχισμένο δεκαετή γάμο. Απέκτησαν δύο παιδιά, μεταξύ των οποίων τον πρίγκιπα Ρενιέ Β΄, ωστόσο αποδείχθηκε ότι ο Πιερ ήταν ομοφυλόφιλος και το ζευγάρι πήρε επισήμως διαζύγιο το 1930.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This