Σκηνές που «παγώνουν» το αίμα! Τούρκος σακάτεψε στο ξύλο την πρώην του δίπλα στο βρέφος τους (video)

Της επιτέθηκε κρατώντας στο χέρι του ένα σπασμένο ποτήρι

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους τη βιαιότητα ενός Τούρκου πάνω στην πρώην γυναίκα του η οποία είχε δίπλα της το καρότσι με το 4 μηνών παιδί τους.

Ο 34χρονος πα-ΤΕΡΑΣ καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος στο οποίο καθόταν με την πρώην σύζυγο και το παιδί τους να σηκώνεται κρατώντας στο χέρι του ένα σπασμένο ποτήρι και να κατευθύνεται προς το μέρος της. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι τρομακτικές. Ο 34χρονος αρχίζει να γρονθοκοπεί με απίστευτο μένος τη νεαρή μητέρα με την οποία είχε χωρίσει πριν από τρεις μήνες.

Δύο άτομα που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια επιχείρησαν να σταματήσουν τον 34χρονο όμως εκείνος επιτέθηκε και σε αυτά με μπουνιές. Την ίδια στιγμή η μητέρα προσπαθεί να προφυλάξει το βρέφος.

Το περιστατικό συνέβη στην στην πόλη Σόμα της επαρχίας Μανίσα. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη ενώ η πρώην γυναίκα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δεχτεί πρώτες βοήθειες.

Στην Τουρκία οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2020, 312 γυναίκες έχουν βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια των συζύγων τους. Το χειρότερο δε είναι ότι η κυβέρνηση Ερντογάν  απέσυρε την Τουρκία από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών με αποτέλεσμα οι δράστες να μένουν ατιμώρητοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This