Νεκρό 13χρονο αγόρι που εμβολιάστηκε με Pfizer στις ΗΠΑ

H καρδιά του βρέθηκε διογκωμένη

Must Read

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 13χρονου αγοριού στις ΗΠΑ το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση της Pfizer.

Ο 13χρονος Jacob Clynick βρέθηκε νεκρός στον ύπνο του την 15η Ιουνίου και λίγες ημέρες αφότου είχε εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση. Το νεαρό αγόρι είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα τα οποία δεν ήταν έντονα και δεν προκάλεσαν ανησυχία στην οικογένειά του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η καρδιά του 13χρονου είχε διογκωθεί, όπως αναφέρει η Detroit Free Press.

Το αγόρι δεν έπασχε από κανένα υποκείμενο νόσημα και ήταν καλά στην υγεία του.

Η υπόθεση θανάτου του 13χρονου έχει μπει στο μικροσκόπιο  των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, ενώ η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του CDC δήλωσε μιλώντας στο Newsweek: «Το CDC έχει ενημερωθεί για τον 13χρονο από το Μίσιγκαν που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του. Αυτή η περίπτωση είναι υπό εξέταση και έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι πρόωρο να γίνει λόγος για συγκεκριμένη αιτία θανάτου».

Υπενθυμίζεται ότι στις ΗΠΑ η μυοκαρδίτιδα έχει αναγνωριστεί ως σπάνια παρενέργεια από τα mRNA σε νεαρές ηλικίες. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This