Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν την Ιαπωνία – Περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους (video)

Must Read

Περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, μετά από εντολή των Αρχών, σε νότιες περιφέρειες της Ιαπωνίας, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, όπως μετέδωσε το ιαπωνικό δίκτυο NHK, λίγες μόλις μέρες μετά τις θανατηφόρες κατολισθήσεις που προκλήθηκαν και πάλι από ισχυρές βροχοπτώσεις στην παραλιακή πόλη Ατάμι.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε συναγερμό για ισχυρές βροχοπτώσεις σε τρεις περιφέρειες της νήσου Κιούσου, ωθώντας κάποιες τοπικές κυβερνήσεις να δώσουν εντολή στους κατοίκους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Πριν από μια εβδομάδα ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ατάμι προκάλεσαν κατολισθήσεις από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 9 άνθρωποι, ενώ αυτοί που αγνοούνται ανέρχονται σε 20.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This