Προστάτευε διακινητές παράνομων μεταναστών η τουρκική ακταιωρός που προκάλεσε στην Τηλλυρία

Άλλη μια επιβεβαίωση της σχέσης της Τουρκίας με τα κυκλώματα διακίνησης παράνομων μεταναστών

Must Read

Ενώ οι αρχές της Κύπρου βρίσκονται σε συναγερμό μετά την απίστευτη πρόκληση των Τούρκων, με ακταιωρό τους να ανοίγει πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού ανοιχτά του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, ο κοινοτάρχης της περιοχής έκανε μια αποκάλυψη.

Όχι ότι έπεσε κανείς από τα σύννεφα, αλλά η επιβεβαίωση της σχέσης της Τουρκίας με τα κυκλώματα διακίνησης παράνομων μεταναστών προστίθεται στη… θετική ατζέντα που επιβάλλεται από έξωθεν δυνάμεις.

Ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, Νίκος Κλεάνθους, είπε στο ΚΥΠΕ ότι «η σοβαρή πρόκληση από τουρκική ακταιωρό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της προστασίας που παρέχεται προς τους διακινητές παράνομων μεταναστών οι οποίοι βγαίνουν στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα».

Αφού καταδίκασε το προκλητικό περιστατικό, επεσήμανε ότι στην περιοχή επιχειρεί μόλις ένα μικρό σκάφος του κυπριακού Λιμενικού!

«Το επεισόδιο ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας της περιοχής και αυξάνει την ανάγκη για σωστή αστυνόμευση της περιοχής μας τόσο στην θάλασσα, όσο και στην ξηρά με την ενίσχυση τόσο του αστυνομικού σταθμού όσο και της λιμενικής του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, ώστε να αποφεύγονται τέτοια συμβάντα», κατέληξε ο κ. Κλεάνθους.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This