Επιμένει η χήρα του ΜακΑφι: Δεν αυτοκτόνησε λόγω των χρεών

Must Read

Απορρίπτει κάθε φήμη ότι ο Τζον ΜακΑφι αυτοκτόνησε, επειδή τον είχαν πνίξει τα χρέη, η χήρα του, η οποία επιμένει ότι η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια.

Η Τζάνις ΜακΑφι δεν άργησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς ενός συγγραφέα ότι ο μεγιστάνας των antivirus, που ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είχε μείνει άφραγκος όταν πέθανε στη φυλακή, αφού είχε ξοδέψει την περιουσία του, ύψους 100.000.000 δολαρίων, στην αγορά περίεργων πολυτελών σπιτιών.

Η Τζανίν με ανάρτησή της στο twitter έσπευσε να τονίσει ότι η οικονομική κατάσταση του μακαρίτη, που ήταν γνωστή, δεν τον έκανε και αυτοκτονικό. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που Τζον δεν είχε χρήματα και δεν ήταν αυτοκτονικός γι’ αυτό. Μάλιστα, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δεν είχε νιώσει ποτέ πιο ελεύθερος» έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «η αλήθεια δεν αποσιωπάται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This