«Σκάει» βόμβα από τον πρίγκηπα Χάρι

Γράφει βιβλίο και το Μπάκιγχαμ τρέμει για τυχόν νέες αποκαλύψεις

Must Read

Ανω κάτω έκανε ακόμα μια φορά τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την είδηση-βόμβα ότι εδώ κι έναν χρόνο γράφει τα απομνημονεύματά του, καθώς τα μέλη της φοβούνται τυχόν νέες δυσάρεστες αποκαλύψεις από την πλευρά του ίδιου και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ.

Το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House, για το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα καλύπτει τα παιδικά χρόνια του Χάρι, τη στρατιωτική θητεία του, μεταξύ άλλων την υπηρεσία του στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν, και τη ζωή του ως συζύγου και πατέρα.

Oι σχέσεις τους δεν βελτιώθηκαν

Ο ίδιος ο Χάρι τόνισε ότι γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα». «Εχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι με το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε» σημειώνει στη δική του ανακοίνωση, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο παλάτι, αφού ο Χάρι ενημέρωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο λίγο πριν κυκλοφορήσει η είδηση, σημάδι ότι οι σχέσεις τους δεν βελτιώθηκαν ούτε κατά την τελευταία επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα ξεκαθάρισε ότι «ο Χάρι δεν αισθάνθηκε ότι χρειαζόταν έγκριση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ» για την αυτοβιογραφία του.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, το προσχέδιο του βιβλίου, ο τίτλος του οποίου δεν έχει βρεθεί ακόμα, είναι σχεδόν έτοιμο και ο Χάρι έχει λάβει ήδη προκαταβολή ύψους 20.000.000 δολαρίων, ενώ θα δωρίσει τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αγνωστο παραμένει ωστόσο ποιος είναι ο «συγγραφέας-φάντασμα» με τον οποίο συνεργάζεται για το βιβλίο. Πολλοί εικάζουν ότι είναι ο φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ και βραβευμένος με Pulitzer Τζ. Ρ. Μόρινγκερ και άλλοι… η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This