Η Τουρκία χτίζει τεράστιο τείχος στα σύνορα με το Ιράν για την αποτροπή των παράνομων μεταναστών

Θέλουν να ανακόψουν τη ροή των Αφγανών, λένε

Must Read

Η Τουρκία προωθεί το σχέδιό της να χτίσει τείχος στα σύνορά της με το Ιράν, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τις παράνομες διαβάσεις, τη διακίνηση μεταναστών και το λαθρεμπόριο, ανέφερε το τουρκικό Euronews.

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση τμημάτων τριών χιλιομέτρων του αρθρωτού τοιχώματος και έχει σκαφτεί τάφρος μήκους 110 χιλιομέτρων. Έχουν κατασκευαστεί επίσης 76 μονο-μπλοκ.

Το αρθρωτό τοίχωμα, με διάσπαρτους έξυπνους πύργους, θα εκτείνεται από την περιοχή Çaldıran της επαρχίας Βαν έως την περιοχή Doğubayazıt του Αγκρί και την περιοχή Yüksekova του Χακάρι κατά μήκος των κοινών συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Ιράν.

Οι τσιμεντόλιθοι, ύψους τριών μέτρων, πλάτους 2,80 μέτρων και βάρους επτά τόνων το καθένα, παράγονται μπετονιέρες πριν τοποθετηθούν κατά μήκος των συνόρων με βαρύ εξοπλισμό. Οι δυνάμεις ασφαλείας διεξάγουν επίσης δραστηριότητες αποναρκοθέτησης κατά μήκος των συνόρων πριν από οποιαδήποτε κατασκευαστική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This