Προχωρά το τουρκικό σχέδιο: Άνοιξαν επιπλέον 500 μέτρα παραλιακού μετώπου στα Βαρώσια (video)

Ο κατοχικός «πρωθυπουργός» είπε το αμίμητο: «Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ»!

Must Read

Σε μια ακόμη προκλητική κίνηση, συνέχεια των προηγούμενων προχώρησε η κατοχική ηγεσία, ανοίγοντας παραλιακό μέτωπο επιπλέον 500 μέτρων στα Βαρώσια.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris Postasi, η περιοχή αυτή (που είναι η συνέχεια της υφιστάμενης παραλιακής που χρησιμοποιείται) ήταν στις εξαγγελίες της περσινής επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα.

Ο παράνομος «Πρωθυπουργός» Έρσαν Σανέρ πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή και είπε το αμίμητο: «Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ»!

«Από τώρα, το 3,5% της περιοχής έχει ανοίξει και υπάρχουν 4.956 διαθέσιμα αγροτεμάχια», πρόσθεσε ακόμα ο Σανέρ και σχολίασε: «337 ιδιοκτήτες υπέβαλαν αίτηση για ανταλλαγή, αποζημίωση ή επιστροφή στην περιοχή των 5 χιλιομέτρων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This