«Είναι θέμα τιμής. Είναι έδαφος της ‘ΤΔΒΚ’»: Δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψουν τα Βαρώσια οι Τούρκοι!

Επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το κατοχικό καθεστώς διά της πλαγίας οδού

Must Read

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι, ομολογώντας αυτό που ουσιαστικά όλοι υποψιαζόμασταν. Δεν έχουν καμία πρόθεση -όσες συζητήσεις και αν γίνουν- να επιστρέψουν τα Βαρώσια στους φυσικούς τους κατοίκους. 

Για άλλη μια φορά το τόνισε ο Ερσίν Τατάρ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Gündem Cyprus. «Μετά από 47 χρόνια, ανοίγουμε τα Βαρώσια επειδή δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και δεν είναι πλέον δυνατόν να το επιστρέψουμε ακόμα κι αν επιτευχθεί συμφωνία», δήλωσε το μαντρόσκυλο του Ερντογάν.

Αναφερόμενος δε στο παράνομα άνοιγμα δήλωσε ξεδιάντροπα: «Τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το Βαρώσι. Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην είμαστε σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο».

Ακόμη και αν βρεθεί η οποιαδήποτε συμφωνία, τα Βαρώσια δεν πρόκειται ποτέ να τα επιστρέψουν οι εισβολείς. Το ξεκαθάρισε μάλιστα με θράσος ο Τατάρ: «Η επιστροφή έχει εξαλειφθεί, είναι ένα εθνικό ζήτημα. Είναι θέμα τιμής. Είναι έδαφος της ‘ΤΔΒΚ’. Η επιστροφή είναι εντελώς αδύνατη. Κατά βούλησή μας, μπορούν να διεκδικήσουν τα υπάρχοντά τους στη δημοκρατία μας».

Δηλαδή επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το κατοχικό καθεστώς διά της πλαγίας οδού, δηλαδή με το να διεκδικήσουν οι Κυπραίοι τις περιουσίες τους από τις αρχές του ψευδοκράτους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This