Τούρκος με 9 παιδιά απέκτησε άλλα 21 με παρένθετες μητέρες!

Must Read

Τούρκος εκατομμυριούχος απέκτησε με τη σύζυγό του 21 παιδιά από παρένθετες μητέρες, έχοντας ήδη εννιά παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, με το μεγαλύτερο από αυτό να περνάει μια δεκαετία τη νυν σύζυγό του.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας Γκαλίπ Οζτούρκ και η 24χρονη Γεωργιανή σύζυγός του Κριστίνα ξόδεψαν 168.000 ευρώ σε παρένθετες κυήσεις μέσα σε μόλις έναν χρόνο, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν περισσότερα από… 100 παιδιά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη 21 μωρά, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό παιδιών για τον Οζτούρκ σε 30. «Πράγματι έχω εννιά παιδιά, αλλά όλα ζουν και εργάζονται στην Τουρκία. Το μικρότερό μου είναι 12 και το μεγαλύτερο 34. Ακόμα και το μικρότερο εργάζεται. Πουλάει λαχανικά και αβγά. Οι γιοι και οι κόρες μου με βοηθούν να διοικώ τις επιχειρήσεις μου. Με τον καιρό γίνονται όλο και καλύτεροι στη δουλειά τους» είχε πει σε συνέντευξή του στο «Forbes».

Η Κριστίνα, όταν γνώρισε τον Γκαλίπ, είχε ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της, την 6χρονη σήμερα Βικτόρια, η οποία ζει μαζί τους. Το ζευγάρι υποδέχτηκε στη ζωή το πρώτο του παιδί μέσω παρένθετης τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε δεν έχει σταματημό. Για κάθε παρένθετη κύηση πληρώνει 8.000 ευρώ, ενώ απασχολεί 16 νταντάδες, οι οποίες εργάζονται κυλιόμενα τέσσερις μέρες την εβδομάδα καθεμία. Ολες τους ζουν μαζί με την οικογένεια, σε υπνοδωμάτια δίπλα στων παιδιών, ενώ έχουν και τη δική τους ξεχωριστή κουζίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This