Ιταλία: Τους 47 βαθμούς αναμένεται να αγγίξει το θερμόμετρο στα νότια της χώρας!

Ο τωρινός καύσωνας μπορεί να αποδειχτεί χειρότερος από εκείνον του 2003

Must Read

Νέο κύμα καύσωνα αναμένεται να «χτυπήσει» την Ιταλία το σαββατοκύριακο, καθώς, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία μπορεί φτάσει σε νούμερα-ρεκόρ, αγγίζοντας τους 47 βαθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης και τους 46 στη Σικελία και στην Απουλία!   

Μάλιστα, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, οι συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες μπορεί να αποδειχθούν «ιστορικές», με καύσωνα χειρότερο από εκείνον του 2003. Και στην κεντρική Ιταλία, σε περιφέρειες όπως της Ούμπρια, της Τοσκάνης και στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η ζέστη θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή, αλλά χωρίς να αγγίξει το επίπεδο του Νότου. Είναι πιθανό, δε, το κύμα αυτό αφρικανικής ζέστης, στην Κάτω Ιταλία, να διαρκέσει καθ’ όλο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Την ίδια ώρα, πάντως, στον ιταλικό Βορρά (από τη Λομβαρδία μέχρι το Βένετο και το Πεδεμόντιο), μέσα στο σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χαλαζόπτωσης και ισχυρών νεροποντών, όπως συνέβη ήδη στην αρχή της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This