Άκουσε τα σχολιανά του ο Τσαβούσογλου από τους πυρόπληκτους – «Τρομοκρατία Ελλάδας-PKK», λέει ο Γιαϊτζί!

Προκλητικοί Τούρκοι για μια ακόμη φορά - Η... νίλα του Τσαβούσογλου στην πυρόπληκτη Μαναβγκάτ

Must Read

Την ώρα που η δυσφορία μεγάλης μερίδας του τουρκικού λαού κατά του καθεστώτος Ερντογάν αυξάνεται, γίνονται κινήσεις αποπροσανατολισμού με τη βοήθεια των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Και με αφορμή τη φονική πυρκαγιά στην επαρχία της Αττάλειας, οι Τούρκοι έμπλεξαν και την Ελλάδα στις θεωρίες συνωμοσίας τους.

Ο απόστρατος αντιναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί μέσω του τηλεοπτικού σταθμού TVNET, είπε για τις πυρκαγιές ότι δεν προκλήθηκαν από σύμπτωση ή αμέλεια, αλλά: «Η φωτιά σε αυτούς τους εύφορους γεωγραφικούς τομείς δεν είναι τυχαία, εδώ υπάρχει πρόθεση. Σαμποτάζ. Το κράτος αντιμετωπίζει σοβαρή τρομοκρατική απειλή από τους Έλληνες και το PKK».

Σύμφωνα με τη Yeni Safak μάλιστα που κάνει λόγο για «εκπαίδευση τρομοκρατών στην Ελλάδα», μια έκθεση της SETA ανέφερε ότι «τρομοκράτες που είχαν εκπαιδευτεί σε καταυλισμούς στην Ελλάδα πάνω σε τεχνικά θέματα όπως εκρηκτικά και ιδεολογικά προκάλεσαν πυρκαγιές ιδίως σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας. Από το 1994 και εντεύθεν, έχει αναφερθεί ευρέως στα ΜΜΕ ότι το ΡΚΚ έχει ξεκινήσει πυρκαγιές, ειδικά σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας».

Την ίδια στιγμή, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου… τα άκουγε για τα καλά στην πυρόπληκτη Μαναβγκάτ, από κόσμο που διαμαρτυρόταν για κυβερνητική αδράνεια και αμέλεια που κόστισε ζωές και περιουσίες.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ προσπαθούσε να κάνει δηλώσεις, αλλά μάταια. Πολύς κόσμος φώναζε ότι η Τουρκία έχει μόνο 3 (!!!) πυροσβεστικά αεροσκάφη!

https://youtu.be/bPCQfOD33_4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This