Η TUI «κόβει» τις διακοπές χιλιάδων Βρετανών με δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων!

«Αναθεωρούμε συνεχώς το πρόγραμμα των πτήσεών μας με ακυρώσεις, σύμφωνα με τις ενημερώσεις της κυβέρνησης, κάθε τρεις εβδομάδες», αναφέρει η βρετανική αεροπορική εταιρία

Must Read

Σε νέες ακυρώσεις πτήσεων και πακέτων διακοπών προχώρησε η TUI από τα τέλη Ιουλίου έως και τα τέλη Οκτωβρίου, με τη βρετανική αεροπορική εταιρία να ενεργοποιεί το σύνολο του προγράμματός της για Ελλάδα, σε όλους τους προορισμούς, από την 1η Αυγούστου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία: «Αναθεωρούμε συνεχώς το πρόγραμμα των πτήσεών μας με ακυρώσεις, σύμφωνα με τις ενημερώσεις της κυβέρνησης, κάθε τρεις εβδομάδες. Αυτήν τη στιγμή λειτουργούμε στους ακόλουθους προορισμούς:

Πράσινη λίσταΜαδέρα, Πόρτο Σάντο, Αντίγκουα, Μπαρμπάντος, Γιβραλτάρ, Γρενάδα,
Ισλανδία, Τζέρσεϊ και Μάλτα σε πτήσεις εκτός TUI

Πορτοκαλί λίσταΒαλεαρίδες (Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα), Κανάρια Νησιά, Ελλάδα (Κέρκυρα, Κρήτη, Κως, Ρόδος, Σκιάθος και Ζάκυνθος), Κύπρος (Λάρνακα και Πάφος), Τζαμάικα, ηπειρωτική Ισπανία (Αλικάντε και Μάλαγα), Μαρόκο (Μαρακές), Πορτογαλία και Αγία Λουκία

Οι ακόλουθοι προορισμοί προγραμματίζονται να ξεκινήσουν:

  • Από 29 Ιουλίου: Λα Πάλμα
  • Από 1 Αυγούστου: Κροατία (Ντουμπρόβνικ)
  • Από 2 Αυγούστου: Κροατία (Σπλιτ)
  • Από 3 Αυγούστου: Κροατία (Πούλα)

Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με τα ταξίδια, οι ακόλουθοι προορισμοί ακυρώνονται:

Μέχρι και 31 Ιουλίου: Καναδάς, Κένυα, Σεϋχέλλες και Τομπάγκο (πτήσεις μη TUI) Ελλάδα (Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Θάσος), την ηπειρωτική Ισπανία (εκτός Αλικάντε και Μάλαγα) και το Μαρόκο (Αγκαντίρ)

Μέχρι και την 1η Αυγούστου: Ελβετία (TUI Lakes & Mountains) με πτήσεις εκτός TUI

Μέχρι και τις 8 Αυγούστου: Βουλγαρία (Μπουργκάς)

Μέχρι και τις 10 Αυγούστου: Ιταλία (TUI Lakes & Mountains) με πτήσεις εκτός TUI

Μέχρι και 15 Αυγούστου: Αρούμπα, Φλόριντα, Μεξικό (Κανκούν) και Τουρκία Αυστρία, Σλοβενία ​​(TUI Lakes & Mountains συμπεριλαμβανομένων πτήσεων εκτός TUI), Ινδία, Ινδονησία, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Ταϊλάνδη (Πουκέτ), ΗΑΕ και ΗΠΑ (πτήσεις εκτός TUI)

Μέχρι και την 4η Σεπτεμβρίου: Πράσινο Ακρωτήριο, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτος, Μεξικό (Puerto Vallarta) και Τυνησία

Μέχρι και την 31η Οκτωβρίου: Βουλγαρία (Βάρνα), ηπειρωτική Ισπανία (Girona), Μάλτα (εκτός πτήσεων εκτός TUI), Μαυροβούνιο και Ιταλία (Σικελία, Σαρδηνία, Καλαβρία)».

Και η ενημέρωση της εταιρίας καταλήγει ως ακολούθως:

«Δεν θα μεταφέρουμε πελάτες σε κόκκινους προορισμούς ή σε εκείνους που απαιτούν καραντίνα κατά την άφιξη, εκτός εάν αυτό μπορεί να αντικατασταθεί από ένα τεστ Covid. Εάν χρειαστεί να ακυρώσουμε τις διακοπές μας λόγω νέων κυβερνητικών οδηγιών ή μετά την επανεξέταση του προγράμματος των διακοπών μας, θα επικοινωνήσουμε με τους πελάτες και θα έχουμε ως στόχο να ενημερώσουμε τουλάχιστον επτά ημέρες νωρίτερα.

Αυτοί οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή μετρητών ή να αλλάξουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία την κράτηση ή εναλλακτικές διακοπές με κίνητρο κράτησης. Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να μην είναι σίγουροι για το ταξίδι τους αυτό το καλοκαίρι, οπότε για να προσφέρουμε συνεχή ευελιξία και εμπιστοσύνη, μπορούν να γίνουν αλλαγές χωρίς χρέωση έως και 14 ημέρες πριν από το ταξίδι για τους πελάτες που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Όλες οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών που αναχωρούν έως και τις 31 Οκτωβρίου περιλαμβάνουν κάλυψη COVID. Ελέγξτε το πρόγραμμα πτήσης για περισσότερες πληροφορίες για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με αναχωρήσεις από αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου από τα οποία πετάμε.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου και δοκιμών ανά προορισμό, επισκεφτείτε το κέντρο COVID. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This