Transgender στην Βιρτζίνια βίασε την 79χρονη μητέρα της και ισχυρίστηκε ότι το…απόλαυσε!

Η 39χρονη YouTuber φέρεται να έτρεφε για χρόνια σεξουαλικά αισθήματα προς τη μητέρα της και ονειρευόταν να συνερευθεί ερωτικά μαζί της.

Must Read

Για τον βιασμό της ηλικιωμένης μητέρας της κατηγορείται μια transgender YouTuber, στην Βιρτζίνια. Η αμφιλεγόμενη vlogger, Christine Chandler, συνελήφθη την Κυριακή Ρίτσμοντ, όταν ένα ηχητικό απόσπασμα που στάλθηκε στην αστυνομία, την εμφάνιζε να ομολογεί πως έκανε συχνά σεξ με τη μητέρα της, που πάσχε από άνοια.

Η Chandler λέει στο ηχητικό απόσπασμα ότι ήταν η μαμά της «αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση», ομολογώντας ωστόσο πως η ηλικιωμένη «είναι σε σύγχυση» και «χρειάστηκαν μερικές δοκιμές» για να τα καταφέρουν να συνευρεθούν ερωτικά. Λέει ακόμα πως «κάνουμε σεξ κάθε τρίτη νύχτα, είναι όμως ελεύθερη σχέση».

Το τοπικό γραφείο σερίφη επιβεβαίωσε μέσω Facebook ότι η Chandler κατηγορείται για αιμομιξία. Την αποκαλεί όμως «αυτός», καθώς η Chris Chan είναι διεμφυλική γυναίκα. Ο σερίφης «έλαβε πληροφορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά μέλους της οικογένειας», όπως δήλωσε.

Η 39χρονη, γνωστή επίσης στο ίντερνετ ως Sonichu, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 12 ετών για αιμομιξία.

Η Chandler φαίνεται να είναι αυτιστική, έτσι λένε τουλάχιστον τα ρεπορτάζ των αμερικανικών μέσων, και ακούγεται να λέει πως για το σεξ με τη μαμά της «ο Θεός είπε πως είναι εντάξει».

Μάλιστα, η 39χρονη τα «έβαλε» με τον δικαστή, ο οποίος αρνήθηκε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, αλλά και επειδή χρησιμοποίησε λάθος αντωνυμία, αναφερόμενος σε αυτήν. «Είμαι διάσημη στο Διαδίκτυο» ούρλιαζε η Christine Chandler μετά την απόφαση που προκάλεσε την οργή της, στέλνοντάς την μάλιστα σε φυλακή με άνδρες, αν και αρχικά κρατείτο με γυναίκες.

Γνωστή στη δημοφιλή πλατφόρμα ως Chris Chan, η 39χρονη, κατά τη διάρκεια της ακρόασης στο δικαστήριο «Green County Juvenile and Domestic Relations» της Βιρτζίνια, απαίτησε να την αφήσουν να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού διέκοψε τη δικαστική διαδικασία για να διορθώσει τον δικαστή David Barredo επειδή χρησιμοποίησε την αντωνυμία «αυτός», αναφερόμενος σε εκείνη. Τελικά, το αίτημά της να αφεθεί ελεύθερη δεν έγινε δεκτό και επέστρεψε στην περιφερειακή φυλακή της Κεντρικής Βιρτζίνια, όπου κρατείται μαζί με 59 ακόμη άτομα. Η Chandler αναγνωρίστηκε ως γυναίκα από την αστυνομία, ωστόσο η φυλακή την καταχώρησε ως άνδρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This