Οι Ταλιμπάν προειδοποιούν την Δύση να μην απεγκλωβίζει εξειδικευμένους Αφγανούς

Οι γυναίκες μέχρι να υπάρξει ασφάλεια, πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους!

Must Read

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ, διαμηνύοντας πως δεν έχουν συμφωνήσει στην παράταση και πέραν της 31ης Αυγούστου, της ημερομηνίας για την ολοκλήρωση της αποχώρησης των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν. Τόνισε μάλιστα ότι οι Ταλιμπάν θέλουν όλοι οι απεγκλωβισμοί να έχουν τελειώσει μέχρι 31 Αυγούστου.

Προειδοποίησε όμως την Δύση να μην απεγκλωβίζει από το Αφγανιστάν ειδικευμένους Αφγανούς, παρά μόνο τους ξένους. «Εξειδικευμένοι Αφγανοί, όπως μηχανικοί, απομακρύνονται από τη χώρα από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους και τους ζητάμε να το σταματήσουν αυτό».

Μήνυμα έστειλε και στους Αφγανούς που στοιβάζονται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ για να βρουν μια πτήση και να αποχωρήσουν. Τους κάλεσε να επιστρέψουν στα σπίτια τους, διότι οι Ταλιμπάν εγγυούνται την… ασφάλειά τους! Ενώ απέκλεισε τα αντίποινα, αλλά το θέμα είναι ποιοι τους πιστεύουν.

Αναφέρθηκε και στις γυναίκες, λέγοντας ότι θα επιστρέψουν στις δουλειές τους μόλις υπάρξει ασφάλεια! Και μέχρι τότε θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This