Μπάιντεν προς Ισλαμικό Κράτος: «Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας κάνουμε να πληρώσετε»

«Αυτοί οι τρομοκράτες του ISIS δεν θα νικήσουν», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος

Must Read

Ο Τζο Μπάιντεν σε έκτακτη ομιλία του, δήλωσε ότι «σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα» για την αιματηρή επίθεση στην Καμπούλ, που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 80 ανθρώπους, με τις ΗΠΑ να μετρούν τουλάχιστον 12 νεκρούς στρατιώτες.

«Σε όσους έκαναν αυτήν την επίθεση, καθώς και σε όποιον επιθυμεί κακό για την Αμερική, να γνωρίζουν αυτό – δεν θα συγχωρήσουμε, δεν θα ξεχάσουμε, θα σας κυνηγήσουμε και θα σας κάνουμε να πληρώσετε», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Πρόσθεσε  ότι ζήτησε από τον αμερικανικό στρατό επιλογές για να απαντήσει στις επιθέσεις αυτοκτονίας, οι οποίες είπε ότι πραγματοποιήθηκαν από το παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους που δραστηριοποιείται στο Αφγανιστάν.

«Είπα επίσης στους διοικητές να επιτεθούν στα περιουσιακά στοιχεία του ISIS-K. Και θα απαντήσουμε με ακρίβεια, στην ώρα μας, σε ένα μέρος που θα επιλέξουμε και τη στιγμή που θα επιλέξουμε», είπε ο Μπάιντεν. «Να τι πρέπει να γνωρίζετε. Αυτοί οι τρομοκράτες του ISIS δεν θα νικήσουν».

Πάντως, αν και ο Μπάιντεν είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, έσπευσε να κατηγορήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την τρέχουσα κατάσταση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This