Παρανάλωμα του πυρός έγινε ουρανοξύστης στο Μιλάνο (video)

Μεγάλες υλικές ζημιές αλλά μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν θύματα

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική της Ιταλίας καθώς ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη που βρίσκεται στη νότια περιοχή του Μιλάνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στον δέκατο πέμπτο όροφο και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε άλλα πατώματα. Η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν άμεση με αποτέλεσμα να προλάβουν όλοι οι ένοικοι που βρίσκονταν στα διαμερίσματα τους να εγκαταλείψουν το κτήριο. 

milanofire

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ωστόσο όλη η πρόσοψη του ουρανοξύστη έχει καταστραφεί. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται ήδη έξι οχήματα πρώτων βοηθειών και ένα ελικόπτερο της ιταλικής πολιτικής προστασίας.

milanofire

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική της Ιταλίας οι φλόγες έπληξαν αρχικά τους τελευταίους ορόφους του κτηρίου – διαθέτει συνολικά 20 – και στη συνέχεια επεκτάθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα. Η επιχείρηση κατάσβεσης βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This