Δείτε πώς συμπεριφέρονται οι Ευρωπαίοι (που κατηγορούν την Ελλάδα), στους παράνομους μετανάστες (video)

Κατηγορούν την Ελλάδα αναπαράγοντας την τουρκική προπαγάνδα, ενώ οι ίδιοι κάνουν τα χειρότερα

Must Read

Η Ελλάδα έχει βρεθεί στο στόχαστρο από τους υποτιθέμενους ευρωπαίους εταίρους, για υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στα ελληνικά σύνορα από την Τουρκία.

Οι ευρωπαίοι μάλιστα αναπαράγουν τις άθλιες τουρκικές συκοφαντίες εις βάρος της Ελλάδας, υιοθετώντας έτσι την προπαγάνδα ενός κράτους το οποίο θησαυρίζει από το δουλεμπόριο και την εκμετάλλευση μεταναστών και προσφύγων. Εργαλειοποιεί όμως και το προσφυγικό προκειμένου να απειλήσει ανοιχτά ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ευρωπαΐκή υποκρισία είναι δεδομένη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Λευκορωσίας. Όταν ο Λουκασένκο επέτρεψε σε μερικές εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να εισέλθει σε ευρωπαϊκό έδαφος, τότε ξέσπασε συναγερμός! Έκτακτες συνεννοήσεις των ευρωπαίων υπουργών, για να «καταδικάσουν» αυτή την συμπεριφορά της Λευκορωσίας και να επιβάλουν βαρύτατες κυρώσεις.

Μιλάμε για μία χώρα που τόλμησε να επιτρέψει σε μερικές εκατοντάδες ανθρώπους να περάσουν παράνομα τα ευρωπαϊκά σύνορα.
Η Τουρκία όμως που εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, κατευθύνει δολίως εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, στα ελληνικά σύνορα που είναι και «ευρωπαϊκά», όχι μόνο δεν έχει υποστεί κυρώσεις, αλλά αντίθετα έχει πάρει και πακτωλούς χρημάτων από τους ευρωπαίους φορολογούμενους!

Μιλάμε για την απόλυτη ευρωπαΐκή υποκρισία. Η οποία μάλιστα όχι μόνον υιοθετεί την τουρκική συκοφαντική εκστρατεία κατά της Ελλάδας, αλλά ανέχεται και την επαγγελματική προώθηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δείτε το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsbreak.gr για την πληρωμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά της Ελλάδας από ευρωπαϊκά ΜΜΕ:

Το συκοφαντικό αφιέρωμα του καναλιού Arte, προωθείται με πληρωμένη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενώ η Ελλάδα λοιπόν βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω των τουρκικών συκοφαντιών και της πληρωμένης προπαγάνδας, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να τεκμηριώνει τις ανυπόστατες κατηγορίες εις βάρος της πατρίδας μας, δείτε πως συμπεριφέρεται η «Ευρωπαϊκή» Πολωνία σε Κουβανούς μετανάστες που παραβίασαν τα σύνορα της, προερχόμενοι από την Λευκορωσία. Και όμως, δεν θα ακούσετε ούτε μία καταδίκη κατά της Πολωνίας, ούτε πρόκειται να γυριστεί κάποιο ντοκιμαντέρ που να κατηγορεί την Πολωνία για «επαναπροώθηση μεταναστών»…

Κουβανοί που εισήλθαν στην Πολωνία λοιπόν, συνελήφθησαν απο τις αρχές.
Εξέφρασαν αίτημα υποβολής ασύλου και ενώ οι Πολωνικές αρχές τους υποσχέθηκαν οτι θα τους μεταφέρουν σε προσφυγικό καταυλισμό, τους πήγαν στα σύνορα με τη Λευκορωσία (Polowce) για να επαναπροωθηθούν.
Δεν δεχόντουσαν να κατέβουν, αλλά «πείστηκαν»…

https://twitter.com/stavroforos_/status/1433326240098836480?s=21

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This