Σάλο στην Αμερική προκαλούν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Φάουτσι χρηματοδότησε το εργαστήριο στην Ουχάν!

Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται

Must Read

Τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής αρνήθηκαν να αναφερθούν στην αποκάλυψη που ήλθε στο φως με έγγραφα αυτήν την εβδομάδα και τεκμηριώνει ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την έρευνα για τον κορονοϊό νυχτερίδων στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan χρόνια πριν το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19-γεγονός που ο Δρ Άντονι Φάουτσι ψευδώς, αρνήθηκε.

Περισσότερα από 900 έγγραφα ελήφθησαν από το The Intercept, μετά από αγωγή που κατατέθηκε βάσει του νόμου «για την ελευθερία της πληροφόρησης» κατά του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), αποκαλύπτουν ότι το NIH έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις στην αμερικανική ΜΚΟ EcoHealth Alliance. Του διαβόητου Peter Daszak!

Σχεδόν 600.000 δολάρια χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθεί το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, τουλάχιστον εν μέρει «για τον εντοπισμό και την τροποποίηση των κορωνοϊών νυχτερίδων που είναι πιθανό να μολύνουν τους ανθρώπους». Ήταν ακριβώς αυτή η έρευνα που όπως όλα δείχνουν, προκάλεσε το ξέσπασμα της πανδημίας από διαρροή εντός του εργαστηρίου.

Ένα από τα έγγραφα που ήρθαν στην δημοσιότητα με το όνομα του Peter Daszak!

«Ακόμη και πριν από την πανδημία, πολλοί επιστήμονες ανησυχούσαν για τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τέτοια πειράματα», ανέφερε το The Intercept, δημοσιεύοντας αποσπάσματα από προγενέστερες δηλώσεις πολλών ανθρώπων που ανησυχούσαν για τη σχέση μεταξύ των συγκεκριμένων ερευνών και της  υγειονομικής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σήμερα.

Η επιχορήγηση που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων ήταν ενεργή μεταξύ 2014 και 2019. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναίρεσε την απόφαση ανανέωσης της χρηματοδότησης το 2020, αφού ο Covid-19 εξελίχθηκε σε παγκόσμια πανδημία. Άρα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γνώριζε πολύ καλά για τα συγκεκριμένα πειράματα και την χρηματοδότηση τους, γι’ αυτό επέμενε ότι ο ιός ξεπήδησε από το εργαστήριο.

Παρά την αξιοπιστία της έκθεσης του The Intercept, τα μεγαλύτερα ΜΜΕ των ΗΠΑ – συμπεριλαμβανομένων των New York Times, της Washington Post, του CNN και του MSNBC – δεν «κατάφεραν» να μεταδώσουν ή να δημοσιεύσουν οτιδήποτε. Το Fox News την Πέμπτη  έκανε εκτενή έρευνα στα δελτία ειδήσεων των CNN, MSNBC, CBS, NBC και ABC News και διαπίστωσε ότι η έκθεση δεν είχε καν αναφερθεί!

Ομοίως, οι New York Times, η Washington Post, το Politico, το Axios, το USA Today, ακόμη και το Associated Press δεν ανέφεραν το παραμικρό σχετικά με αυτή την εξέλιξη στους διαδικτυακούς τόπους τους.

«Ντροπή για τα αμερικανικά δίκτυα και τα δελτία ειδήσεων. Φαίνεται ότι δεν τους αρέσει να αναφέρουν την αλήθεια», διαμαρτύρεται πλήθος Αμερικανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία ήταν ακόμη «μεγαλύτερη ακόμα και από το Watergate».

Οι Ρεπουμπλικάνοι ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), Δρ. Anthony Fauci, είπε ψέματα στο Κογκρέσο για τη χρηματοδότηση της έρευνας του κορωνοϊού στο εργαστήριο της Wuhan από το NIH. Ο Fauci αρνήθηκε επανειλημμένα το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και το υπο-ινστιτούτο του, το NIAID, χρηματοδοτούσε την συγκεκριμένη έρευνα όταν τον πίεσε για το θέμα ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Rand Paul τον Μάιο.

Ο Φάουτσι είπε στον Paul ότι το NIH «δεν έχει χρηματοδοτήσει ποτέ και δεν χρηματοδοτεί τώρα έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», με τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή να τον προειδοποιεί ότι «είναι έγκλημα να λες ψέματα στο Κογκρέσο».

Την Τρίτη, μετά τη δημοσίευση της έκθεσης από το The Intercept, ο Paul έγραψε στο Twitter: «Έκπληξη, έκπληξη – ο Fauci είπε ξανά ψέματα … Και είχα δίκιο για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας του για νέα έρευνα για τον κορωνοϊό στη Γουχάν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This